Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Lugn helg med vänner

Publicerad 2018-09-24 08:34:48 i Allmänt,

Tänk att vi är hemma så mycket nu för tiden! Det är helt fantastiskt att inte fara runt hela tiden och faktiskt ha tid att vara lite spontan också!
Fredagen blev finmiddag med blått bubbel och laxburgare - blev väldig gott och sen en film på det!
Lördagen startade lugnt med gym och tvättstugan. Därefter lite plock hemma innan vi plockade upp lite folk och åkte till Åkersberga för kräftskiva hos Björn och Ida 😊 Väldigt trevligt hade vi det! Först kräfter och skit snack. Sen spel inpå småtimmarna! Vi kröp ner i sängen hemma kl 3... Det var lite väl sent!
Så söndagen blev lååång sovmorgon. Katten var inte riktigt med på den planen och vi som en stund på soffan så att husse fick sova ostört i sängen. Därefter brunch med pannkakor och äppelkonpott 😊 Thomas tycker att vi ska ta reda på så många äpplen som möjligt, jag undrar hur vi ska lyckas... En promenad hann vi även med innan vi åkte hem till Strep för ett spontant söndagshäng med spel och pizza 😊 
En väldigt bra helg helt enkelt! Mycket vilande och många vänner ❤️ 


Kl 3 på natten vill jag faktiskt kela då husse och matte varit borta hela kvällen!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela