Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Senaste dagarna

Publicerad 2017-03-31 09:25:10 i Allmänt,

De senaste dagarna har varit väldigt blandade. Hade en väldigt trevlig dejt kväll med Emma i tisdags. Vi båda behövde en köttbit och rödvin och en massa snacka om allt... Dock så glömde kyparen att servera vinet så det kom precis innan maten när vi fått säga till. Som kompensation fick vi två praliner var, dessa var mycket goda! 

Onsdagen löpte på i sitt vanliga lunk. Jobb, sluta tidigt (kl 18), laga middag, fixa lite hemma och slöa i soffan...

Igår var det mer att göra. Mycket på jobbet, vi var lite kort om folk och hela em var rörig. Fick även den tråkiga nyheten att det har brunnit hemma hos Mormor 😔 Hon mår efter omständigheterna bra men huset är rökskadat så vi får se om hon kan bo hemma eller hur det kommer att bli... Så efter en långa dag på jobbet var jag aningens trött när jag åkte hem. Vi la oss tidigt men jag kunde bara inte somna... Läste bok till 00,40 och sen försökte jag sova. Sovit ryckigt hela natten och vaknade med huvudvärk och oro i kroppen. Idag lika fullbokat så kommer bli en kul dag... 
Nya Örgreen bågar kom till butiken igår - lekte lite med kameran! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela