Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Veckan

Publicerad 2017-11-20 09:18:49 i Allmänt,

Nu händer det sådär mycket saker att jgg knappt hinner med... Många roliga saker med de är fortfarande många och kräver min uppmärksamhet.

Hämtade ut en ny telefon i måndags 😊 Vi är inte helt överens än men det tar sig
😉 
Förra veckan hade vi planer alla kvällar förutom måndag. Men när både tisdagens och onsdagens planer ställdes in så fick vi en mycket lugnare vecka än väntat! 
Torsdagen började med kurs, Klarsynts kompetensdagar. Väldigt bra föreläsare och kul att komma ut på något annat! 
Kvällen blev dejt med mannen för att titta på Anders och Måns 😊 Det var väldigt bra och blev många skratt! 
Fredag kurs igen fram till kl 14 och sen kompa jag ut och åkte till MOS för att vänta in Charlotta 😊 Det blev lite shopping och sen en lång fika. Vi hade inte träffats sen bröllopet så det fanns lite att ta igen... 😊
Fredagkväll med fredagadrink. 
Lördag kom pappa för att hjälpa oss med allt som är kvar i köket. Dock så behöver vi nog göra om golvet så nu har vi ett köksprojekt igen... Lister till sovrummet blev det iallafall 😊 Skönt att ett rum är klart! Resten av lördagen blev lugn med lite fix och städ. Söndag med lång sovmorgon, storhandling, sortera sopor och sen fixa med saker. Det är lite konstigt att det finns så mycket att fixa med i våran tvåa... Men nu är alla bröllopsfoton genomgånga, vi är ett steg närmare tackkort och det känns väldigt bra. Många projekt på g framöver! 

Bryssel

Publicerad 2017-11-13 09:20:46 i Allmänt,

Det var äntligen dags att hälsa på Lovisa och Joshua i Bryssel! Vi gjorde våran första klädnypan från klädnypeleken vi fick i bröllopspresent från våra Toastmasters! 😊 

Så vi tog flyget på fredag fm och landade i ett regnigt Bryssel. Vi hittade in till stan och åt lunch för att vänta på Lovisa! 
Därefter lite turistande i en rasande fart och några sevärdheter avklarades. 
Vi fick vila en liten stund hemma innan vi gick till deras kvarterskrog och åt typisk belgisk mat. Mycket gott och trevligt! 

Lördag och lite sovmorgon innan vi åkte in till stan för en guidad tur i ett litet ölbryggeri. Där skapades öl utan tillsatser i ett dragit hus, på samma sätt som det gjort genom tiderna. Väldigt intressant och spännande öl. 
Lunch blev aningens sent på ett ställe som serverade bra snabbmat. 
Därefter åkte vi till affären och köpte på oss lite öl och choklad innan vi hamnade hemma hos Lovisa. Lagade middag, hade ölprovning och snackade en massa skit. Tanken var att vi skulle gå ut men kom inte så långt... Och tur var väll det för det visade sig att ca 300 fotbollssupportrar drabbade samman precis där vi hade tänkt att gå. En trevlig kväll fick vi iallafall 😊 

Söndag och upp lite tidigare. Vi tog bilen till Atonium och tittade på denna stora atom. Därefter lite bil sightseeing och ett monument från 1:a världskrigets slut. Solen sken och vi åt våfflor i en park! Belgiska våfflor är ju bara så gott! Vi satte oss i bilen igen och tur var det för några minuter efter solen kom haglet och ösregnet! Det vänder snabbt i Belgien... Vi åkte hem och gjorde lite lunch, fikade och hade en lugn em hemma hos Lovisa och Joshua innan vi fick skjuts till flyget! 
Tack vänner för en väldigt trevlig helg 😊 (Mer bilder kommer när jag laddat in dem från min riktiga kamera) 

Jobbhelg

Publicerad 2017-11-06 09:19:16 i Allmänt,

Denna helg har jag jobbat... Det har inte hänt så mycket mer. Blev bjuden på middag hos Maria i lördags vilket var väldigt trevligt! Fick även se deras nya ställe, de kommer få det så fint 😊 

Fredagen blev fredagsdrink och en lugn kväll. Frozen Margarita med fläder smak. Blev hur bra som helst 😍 
Söndag var jobb och sen handla för att fylla på förråden och så vi har mat för veckan. På fredag åker vi till Lovisa och Joshua i Belgien 😊 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela