Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Jobbet

Publicerad 2014-02-28 19:42:46 i Allmänt,

Idag har det på em varit lugnare på jobbet! Det har varit skönt men lite tråkigt... Från att ha massor att göra till inte något! Och sen är det tråkigt när man bara skickar remisser och inte säljer snygga glasögon till folk... Men det blir ju bra i slutet!

Vi har fått in snygga bågar från Skaga med sameslöjd i! Och vad passar väll bättre än att kombinera dessa med ett armband till?


Sen så finns det ju lite gladare kunder än andra, eller vad säger du min fina kille?Nu är jag påväg hem, hoppas maten står på bordet! Imorgon väntar mer jobb! Trevlig fredag på er!

Middag

Publicerad 2014-02-27 22:58:13 i Allmänt,

Idag har jag käkat middag med bästaste Emma :) Det blev en väldigt god köttbit med en flaska rött och efterrätt! Vi åt på Jensens steakhouse som fick omdömet;Mycket god mat men lite dålig service! Men hur som helst så hade vi våran kvalitetstid tillsammans!Hej sötnos står det överst på efterrättslistan. Tyvärr så stör vinflaskan i bilden... Men sött var det iallafall ;) Tack Emma för en trevlig kväll efter en lång dag på jobbet! Nu är det bara fem dagar kvar tills jag får lite ledigt igen... Längtar hem till sängen nu och att få krypa ner bredvid min sambo!
Puss och godnatt :)

Jobba jobba jobba

Publicerad 2014-02-26 20:21:46 i Allmänt,

Det är vad jag gör! Vi är tre man kort på jobbet så det är extra mycket att göra! Har varit full fart i två dagar nu! Det är kul men lite slitigt när man är stressad nästan hela tiden... Men jag hoppas kunderna blir nöjda iallafall! Även om idag var en sån dag som alla kom in och klagade på...

Jag fick en typ utskällning varför vi inte hade några bra förstoringsspeglar när man provade bågar i butiken. Jag erbjöd mig att hämta en bättre men det dög inte... Jag erbjöd mig att fota henne med bågarna på så hon skulle se hur de blev på, men det dög inte... Jag erbjöd mig att sätta in linser så hon kunde se bågarna men det dög inte häller... Det enda som var bra var hennes förstörande spegel hemma! Men låna hem lite bågar då? Tror ni det dög? Ibland ger man allt men det räcker ändå inte...

Ha en fin kväll :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela