Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Fram och tillbaka

Publicerad 2017-07-31 09:35:32 i Allmänt,

I torsdags var vi hemhemma för att träffa kocken till bröllopet 😊 Vi hann även med att plocka blåbär, paddla kajak och umgås med mamma. Thomas tvättade också våra bilar och vi hade en härlig stund hemma. 

Fredag var det jobb som gällde och sen 24 timmar senare var vi tillbaka i Flen igen. Det blir lite farande fram och tillbaka men det gör inget. Sovmorgon på lördagen för att sedan träffa prästen. Nu vet vi hur vi ska göra under själva vigseln och allt känns väldigt bra 😊 Därefter lunch och fårflyttning hemma hos mormor innan vi åkte in till Flen för dagens stora händelse - Flens swimrun där Thomas och Erik skulle delta. De hade höga förväntningar och de var jätteduktiga. Även om det nog var lite jobbigare än de båda hade trott... Jag fick glass - lakrits!! Inte min favorit men den var helt okej! Träffade Robbin och Johanna en stund medan vi hejdade på de tävlande vilket var riktigt trevligt! Det var också väldigt kul att vi såg nästan hela banan från det stället vi stod på! 

Middag med grannen Lena på altanen - grillad lax och lite vin och kaka. Vi satt till 23 tiden utomhus och njöt av vädret. Dock så måste det regna snart, naturen torkar bort... 

Söndag och sovmorgon och därefter bröllopsfix. Dagens händelse var att åka till Ändebol för att ära lunch med pappa och Helen. 😊 Vi förundrades över tomat odlingen, åt god lunch och köpte goda sakar med oss! Därefter hem för att springa/cykla en sväng! Planen var att fika på Kvarnen men tiden blev lite knapp så vi vände efter 3 km istället och cyklade hem och fikade hemma. Det är mysigt att kunna sporta tillsammans även om det är jag som får den "enklare" sporten 😉 
Efter fikat gick vi en promenad, klappade korna och lämnade en grej till grannen. Därefter tog vi tag i skylt bygget inför bröllopet och kom en liten bit innan det var dags för middag. Vinbärsvarmnikar med Moster och Marmor som kom över. Gott och trevligt! Och traditionsenligt. Denna maträtt har gått i arv från mormors mor till oss. 
Därefter åkte vi motvilligt tillbaka till Sthlm... Nu väntar en vecka med jobb och fix inför bröllopet innan vi far till landet igen 😘

Dagarna

Publicerad 2017-07-24 09:21:47 i Allmänt,

Det känns som att tiden springer iväg... Var hemhemma en sväng i onsdags och på torsdag bär det av igen hemhem. Blir mycket bröllopsplanering nu! Men vi har det väldigt vara ändå! I fredags fixade jag på balkongen och fick tid till att pyssla lite 😊 Det blev egna kort med tryck av penséer! Enkelt och kul! Alkoholfri fredagsdrink med fläder och mynta! 

När ens sambo är sur men gör allt han kan för att verka glad så kan en postit lapp vara bra att ha 😂😂 

Lördagen blev jobb och sen storstädning av lägenheten. Välbehövligt men tråkigt. På söndagen tog vi fin frukost och Thomas fixade pannkakor med Nutella, jordgubbar från balkongen! På söndags kvällen fick vi besök av Therese, Jesper och lilla Tove! Mycket trevligt med detta lite oväntade besök från Malmö! Vi åt middag och efterrätt och pratade tills Tove blev för trött och de fick åka hem för att lägga henne. Jesper drog nitlott i kylen då det visade sig att vi fått ned några flaskor alkoholfri öl från Tyskland som smakade julmust! Han fick en riktig öl sen! 

Idag blev det gymmet innan jobbet! Har haft en veckas uppehåll så det kändes väldigt vara att vara tillbaka där igen! 😊 

Fram och tillbaka

Publicerad 2017-07-20 09:44:57 i Allmänt,

Nu händer det mycket och jag är så glad över vår bil! Utan den hade denna tid varit mycket krångligare. 

I fredags var vi på en mycket rolig middag hor Ericsson och Linn. Men det blev lite mycket alkohol så helgen blev inte riktigt som vi tänkt oss... Lördagen spenderades i sängen typ hela dagen och på kvällen lyckades jag baka muffins och tillslut ta mig hemhem till pappa. Thomas var fortfarande däckad så jag fick åka hem själv. Det blev middag på bryggan och vi njöt av solen in i det sista. 
Söndag bestod av att sy upp min brudklänning som nu passar bättre 😊 -2 kg gör skillnad! Och sen kom Sofia över innan vi skulle på baby shower för Martina 😊 Det blev en tillställning med skratt och mycket mat och det var kul att träffa Martina och hennes vänner igen! 
Hemma hos mamma så testades klänningen innan jag for hemåt, tvingade Thomas till Hemköp och vi möttes där för att handla lite. 
I måndags efter jobbet tog vi bilen till Strep, hon fyllde år och hade öppet hus. Vi var de enda gästerna på kvällen och det var väldigt lyxigt att få träffa sin vän ensam när vi hade förväntat oss lite mer folk där! Vi fick smörgåstårta och brownie 😊 Vi satt på balkongen och njöt av solen och innan vi åkte hem gick vi en sväng med Kadish i parken. 
Tisdag och lugn tråkig dag på jobbet. Jag smet en timme tidigare för att åka hem till pappa! Så Flen igen. Lugn kväll och sen igår hände det mer grejer! 
Först frukost med pappas sambo på altanen, därefter fika med Gustav och hans barn på Kvarnen - älskar det stället! Därefter till Katrineholm i ilfart för att få testa smink och hår inför bröllopet. Nu blev det bara håret men vi har en plan för allt 😊 Det känns väldigt bra och jag kommer bli så fin! Träffade Martina vid halv tre - äntligen! Vi har försökt träffats i ett halvår och nu fick vi till det! Fick mysa med hennes son Oskar en lite stund 😍 
Sen hem till mamma för middag och en lugn stund i solen på altan. Solen värmde så mycket att jag var tvungen att bada. Skönare i vattnet än jag trodde och första doppet för i år är avklarat 😊 Därefter bilen till Stockholm igen och var hemma vid 21,30... Mycket bilåkande. Många bra saker. 
Här kommer lite blandade bilder från de senaste dagarna 😊

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela