Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Sommarkänsla

Publicerad 2015-04-29 09:46:47 i

Igår målade jag naglarna i somrigt rosa. Detta tillsammans med ljusa jeans ger mig fin sommarkänsla :-) Vilket kan behövas en sånhär dag med regn i luften... Men tränade idag och det gick fint! Nu sitter jag fast på pendeln och funderar på om jag kan fakturera sl för förlorad arbetsinkomst... Då jag blir sen idag igen... 

Emmadejt

Publicerad 2015-04-28 09:17:50 i

Igår var det dags för middag med bästaste Emma :-) Var ett tag sen vi sågs så det fanns mycket att avhandla! Vi hittade ett nytt ställe som fick högt betyg! Tack vännen för en bra kväll :-) 

Morgonstund

Publicerad 2015-04-27 09:28:04 i

Idag blev det ingen sovmorgon. Idag tog jag tag i träningen, igen... Väldigt trött och seg men fick ihop ca 50 minuters träning!! Började med en pw med solsken, fågelkvitter och fina blommor! Och kände hur energin kom tillbaka :-) Därefter lite styrketräning så att svetten rann! Är nu påväg till jobbet, full av energi och hoppas att dagen går snabbt för ikväll är det middag med bästaste Emma :-) 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela