Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Halloween 🎃

Publicerad 2017-10-30 09:20:21 i Allmänt,

Förra veckan var en bra vecka. Min förkylning började ge med dig och jag kände inspiration för träning. Så två pass i helgen, cirkelträning och body attack! Body attack var sjukt jobbigt med väldigt kul, var ett prova på pass och jag fick upp flåset väldigt snart vilket är meningen! Idag blev det också gymmet innan jobbet, kanske inte är så dumt att ställa om klockan trots allt... De har klätt in hela gymmet med halloween pynt 😊 Spindlar i nät och skelett. Trevligt att de också gör lite fint för denna helg som var. Vi har även pyntat i butiken. Så himla snygg skyltning och älskar våran döskalle med godisögon som ser galen ut!! 


Vi har haft franskt besök i helgen 😊 Gustav hade två vänner från Frankrike över på besök och de behövde någonstans att sova. Så vi ställde upp och hade en väldigt trevlig fredagskväll med middag och drink 🍸! 

I lördags var vi en sväng på stan och gick lite ärenden, bla så inhandlade vi nya salt och pepparkvarnar som vi bestämt att föra för presentkortet vi fick på bröllopet 😊 Den stora händelsen för dagen var ändå att gå på street art utställning på Magasin 9 i Värtahamnen. Jag är ju ingen museum människa med detta var riktigt bra! Massor med konst som har funnits i världen ute på gatorna. Vissa finns kvar, vissa är övermålade. Jag gillade skarpt alla 3D illusioner och hur levande allt kan se ut. Där var vi rätt länge och tittade på allt. Lite eftermiddags mellanmål med vin på magasinet medans vi begrundade allt vi hade sett och sen iväg till Strep för middag! Laxburgare och hundmys avslutade lördagen. En väldigt bra dag. Söndag blev lugn med träning, lite plock i lägenheten och slappade framför teven. 

Förra veckan

Publicerad 2017-10-25 09:46:55 i Allmänt,

Kantades av sjukdom och kvällsaktiviteter. Firade av Helena i tisdags då hon flyttar till Lund. Jobbade en sväng i onsdags innan kroppen gav upp. Var sjuk halva onsdag och sen torsdag. Ledig på fredag och sen tacokväll hos Allisons 😊 En väldigt trevlig tillställning med massor med folk och mycket god mat! 

Lördag blev en lugn dag hemma med lamribbs till middag. Första gången jag lagade det och resultatet blev helt okej! Söndag DS möte med scouterna i Nyköping och jag pratade om dust. Vi fick ihop en styrelse och jag kunde åka hem i god tid innan rusningstrafiken. Söndagskvällen blev lugn med fix i lägenheten. Vi har även hunnit plocka björnbär på vårat ställe innan frosten kom 😊 

Lämnade in bilen i måndags till verkstan för andra gången denna månad... Efter denna gång så är det bara avgasröret som ska åtgärdas! Skönt! 

Igår var jag på Backmans för att lära mig om hemsidan. Snart är vår hemsida klar och det är verkligen på tiden!! 
Idag glömde jag plånboken hemma så jag fick snällt gå hem och hämta den igen, i regnet. Så nu sitter jag på pendeln, blöt och sen... Bra start på dagen idag... 

Fredagsdrink

Publicerad 2017-10-14 09:14:17 i Allmänt,

Igår var det äntligen dags för fredag igen 😊 Och som jag längtat efter denna drink! Fast mest kanske efter fredagen... Thomas hade som tur var varit och handlat så det blev en drink med dessa ingredienser; 


Efter middagen som denna fredag bestod av vildsvin och rostade grönsaker sjönk vi ner i soffan med varsin drink och tittade på film! En väldigt bra fredag i min smak 😊 


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela