Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Inte som tänkt

Publicerad 2012-08-31 21:27:45 i Allmänt,

Ni vet att ibland så blir det ju inte riktigt som man har hoppats och tänkt sig. Vissa saker kan man tyvärr inte påverka så jag fick en kväll för mig själv i soffan... Aja! Men när man är själv och behöver lite tröst så får man ju unna sig lite tycker jag! Jag lyckades blanda mig en lysande margarita :) Den smakar smaskens! 
 
Tack Heléne för en trevlig fika, prumenad och pratstund tidigare idag :) Vi ses mer framöver! 
 
Annars så har jag på min lediga dag städat, tvättat och tränat! Gjorde ett väldigt bra pass på gymmet idag. Lär känna av det imorgon men det är de värt ;) 
 
Titta så god den ser ut ;) 

Seg dag

Publicerad 2012-08-30 22:34:18 i Allmänt,

Idag har det varit en seg dag, jobbet kröp fram och jag har haft lite träningsvärk i hela kroppen... Väl henna så ångrade jag mig ca 4 gånger vad jag jag skulle laga till kvällsmat och kom fram till att det jag tänkte från början fick det bli. Hann även med att baka lite bröd :) 
Väl nedkrypen i soffan har jag fixat med scouting, känner att jag har massor med energi för sånt fixande numera! Känns riktigt bra! 
Imorgon är jag ledig, ska bli härligt :) Lägenheten ska städas, jag ska träna och tvätta och träffa Heléne på något sätt :) Sen får vi se vad som mer händer...
 
Lyssnar på Kent och njuter av alla levande ljus som jag tänt i lägenheten, visst det är tråkigt med mörkret men det blir så mycket mysigare med levande ljus när det är mörkt ute ;) 

Äntligen

Publicerad 2012-08-29 21:48:30 i Allmänt,

Ni vet att iblöand får man sånadär mail som man vet är långa och jobbiga att läsa... Jag har haft två sådana som legat i min inkorg ett bra tag. Men idag tog jag tag i det hela! De var faktiskt inte så jobbiga (även om jag inte har läst allt...) men det känns väldigt bra att det står en 0 i min inkorg nu! 
 
Om ni någoin gång undrar vad ni ska göra med de två literna fruysta röda vinbär ni har i frysen så har jag kommit på det perfekta, nämnligen en energidrink :) Ta vinbär i lagom mängd, lite flytande honung, lite havregryn och mjölk i lagaom mängd. Mixa allt och du har en fantastisk energikälla som smakar väldigt gott :) 
Och eftersom jag har många vinvbär och havregryn som behöver ta slut så kommer detta att bli standard ett tag framöver ;) 
 
Och eftersom jag är helt slut efter gymmet nu så ska jag krypa ner i soffan med en filt, te och bra film tror jag :) 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela