Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Mätt

Publicerad 2012-10-31 21:37:49 i Allmänt,

Idag käkade jag lunch med Albin, det är inte alla dagar man får finbesök från Flen :) Vi åt Thai och jag är fortfarande mätt... Kanske inte lika bra service som Ming men defenitivt lika mycket mat och lika god mat! Och väldigt trevligt sällskap! 
Så när ska ni alla andra komma och hälsa på mig på jobbet och luncha med mig? ;) 
 
 

Bra dag!

Publicerad 2012-10-30 22:39:21 i Allmänt,

Jag tog mig upp och simmade :) Känner mig väldigt stolt över mig själv och detta kommer jag förhoppningsvis göra om minst en gång i veckan! När är det träning på allvar som gäller för det är så härligt! Full med energi hela dagen efter min 40 min simtur i mina egna tankar. Bara ett fåtal pensionärer, den trevliga badvakten och jag som var uppe kl 8 för att simma! 
På jobbet gick allt fint. Mycket att göra och vi fick tårta på em, mums :) Glömde dock min matlåda hemma så gick till ICA för att hitta något gott till lunch och kom ut med många fler saker :P Men hittade en väldigt söt blomma till mitt fönster, den gillade ljus, ville ha halvtorka och var en sommarblomma dvs passade mig perfekt ;) 
 
Ikväll har Kent gått varmt här i min lägenhet! Hemma sent då pendeln var väldigt seeeeeen. Nu nedsjunken i soffan med en stor kopp te, levande ljus och datorn som sällskap! 
 

Nu jädrans!

Publicerad 2012-10-29 21:32:51 i Allmänt,

Nu när jag har jobbat tre veckor så ska jag komma in i lite rutiner med. Dessa ska helt klart innebära träning minst tre gånger i veckan med början denna vecka! Idag var jag på genomgång i gymmet med en personlig tränare, lite nya övningar och ett ordentligt pass har jag att jobba med nu! Väldigt bra och fina maskiner de har på nya stället. Om jag kommer ha träningsvärk imorgon - Jajamänsan :) 
Jag ska även köra ett simpass imorgon innan jobbet, önska mig lycka till! För sängen är ju så skön på morgonen... Men jag har en plan och den ska följas!! 
 
Efter gymmet så blev det lite käk och soffmys. Har haft den lataste dagen på länge men det är väll så ens lediga dagar ska vara? Och vad passar väll bättre att äta än kyckling med trattkantareller? var tvungen att provsmaka och de var sjukt goda, tack Peggy! 
 
Och detta ska jag pyssla med ett tag framöver :)
 
Nu ska jag göra något som jag tänkt på länge och jag ska göra det bara för att det är kul ;) 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela