Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Utekväll

Publicerad 2008-08-30 18:51:08 i Allmänt,

Igår var det utekväll med Anne! Vi besökte Rockbaren - KGB! Det var ett mcyket trevligt ställe som föll oss i smaken! Det fanns många spännande personer där som man kunde titta på ;) Tack Anne för en jättekul kväll :) Undra hur det gick för tjejen och killen i baskern? ;P
Folk kan verkligen vara underhållande! Och på jakt efter nya trevliga personer så har vi gjort en mindre lista på sånt som går bort! haha

Idag så jobbade jag min första lördag på Se och Synas! Tiden gick snabbt och kunderna var lika trevliga som vanligt! Snart kan jag förhoppningsvis allt också...

Ikväll blir det en lugn kväll för min del i tv soffan och en kopp te :) Jag ska bara städa lite på mitt rum först så att det blir snyggt någon gång!

Förregistrering

Publicerad 2008-08-29 13:37:57 i Allmänt,

Igår var det förregistrering av våra ettor! Alla verkade jättetrevliga och efter endag när de blev överösta med information och massa bra saker att tänka på och komma ihåg så verkade de flesta väldigt nöjda :)

Det var jättekul att träffa alla gamla klasskompisar som droppade in en efter en på pubkvällen :)

Och idag ska jag och Anna gå ut :) Det ska bli kul!

Annars så känner jag mig väldigt uttråkad här i Stockholm och på Lidingö...

P.S I love you

Publicerad 2008-08-28 10:17:02 i Allmänt,

Har du sett filmen? Det har inte jag... Men jag kan starkt rekommendera boken som jag håller på att läsa! Jag kan knappt släppa den ur mina händer, den är hur bra som hälst! Läs den!

Idag när jag vaknade tidigt och inte kunde sova så tog jag upp boken och fortsatte läsa, den är snart slut tyvärr... Men jag hittade en kul sak som jag tyckte var så himla bra! Det är nämligen Hollys (huvudpersonens) syn på armén:

"Att slåss för fred är som att kunlla för att bli oskuld."

Hon har helt klart en poäng här!
Tack Lovisa och Charlotta för min födelsedagspresent :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela