Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Pass

Publicerad 2013-03-27 22:59:27 i Allmänt,

Idag har jag hämtat ut mitt pass och fått glädjande besked :) Nu är det bara att börja boka för det kommer att bli mycket resande för min del! Känns så sjukt bra med allt. Vet inte när allt var så bra sist. Även om framtiden är en aningens oviss med jobb och så, så är det inget jag tänker oroa mig över nu! 
Idag har jag svävat på små rosa moln och jag tänker göra det ett tag till ;) 
 
Och kanske känner jag mig extra glad för att jag har fått ta fram mina sommarkläder! Har mycket snyggt som jag inte har använt på länge... Cypern, snart är jag där! Och nu när jag har inventerat det jag har här vet jag precis vad jag ska leta efter av det som står hemma hos min mor. För jag har packat lite till Påsken med då helgen kommer spenderas med Han hemma hos båda mina föräldrar och med många vänner :) 
 
Men först ska jag käka lite godis på jobbet... ;) 

Mycket nu!

Publicerad 2013-03-26 22:45:53 i Allmänt,

Nu känns det att jag lever :) Har alla dagar planerade till långt fram i tiden... Vissa planer lite mer spikade än andra! 
Men först tänkte jag börja med att berätta om min helg, jobbhelgen. Fest på lördagskvällen och sen myskväll hos T på söndagen :) 
Igår var jag ledig och då passade vi på att åka till IKEA :) Det är ett fantastiskt varuhus och det blev även lite annan shoping. Men det viktigaste jag köpte var en "pinne" till min garderob så att jag äntligen kunde återställa ordningen i den och få in inehållet från min soffa! Jag är sjukt nöjd nu när allt är undanplockat! Det viktigaste nr två är ju absolut kakfatet med fjärilar på :) För jag behöver ju så många mer prylar... 
För övrigt så lyckades vi spendera hela dagen med shoping, vilket kanske inte var meningen men efter det blev det iallafall lite träning :) Känner mig väldigt stel i benen nu... 
 
Idag har jag tittat på "Mot alla odds". Jag tycker att det är ett fantastiskt program men mycket starkt folk. Det får mig att inspireras och se ljusare på livet, allt går! 
 
Lunch, som det ska vara med trevligt sällskap på ledig dag :) 
 

Livet, som det ska vara

Publicerad 2013-03-22 21:19:35 i Allmänt,

Tisdag, pubmiddag med Emma och rödtjut
Onsdag, middag med finaste killen 
Torsdag, middag hos härliga vänner och resebokning
Fredag, träning och hemmakväll
 
Nu händer det sådär många saker i mitt liv igen och jag bara älskar det :) Äntligen är resan till Amsterdam bokad och det kommer bli en helt galen tripp! Ska bli sjukt kul! 
 
Idag blev det träning, äntligen träning igen. Jag lyckas hålla tre gånger i veckan riktigt bra! Idag körde jag trappmaskninen som uttvärming, rodd, 2 biceps, 3 triceps och 2 bröst övningar! Nöjd med detta och ska nu njuta av att vara själv hemma! 
Så har gjort bra mat och vitt vin var väll nyttigt? 
 
Igår så infann sig lite huvudvärk på jobbet... Jag och två kollegor hade alla problem med det så vi köpte botemedel, tänk vad lite socker kan göra susen ibland ;) 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela