Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Jul Jul

Publicerad 2016-12-28 09:24:41 i Allmänt,

Tänk vad snabbt tiden går. Nu har julen varit och det kändes verkligen inte som jul... Jag har höst känsla med bara några dagar kvar till det nya året... Vi hade iallafall allt som man bör ha på ett julbord och lite till ;) 

Den 23 åkte vi hem till mamma direkt när jag jobbat klart, granen kläddes och vi hade uppesittarkväll till Bingolotto vilket var min systers idé. 
På julaftons morgon tog vi det lugnt innan vi dukade upp buffén av all mat :) Mormor, Berit, Sören och Arvid kom och vi började firandet med lite glögg! Därefter massor av mat och sen kakor tills vi rullade fram! 

Innan julen var jag ute och drack drinkar med Maria och fick fina paket av Thomas :) 

På kvällen spelade vi det traditionella julklapps spelet som vi fick av min syster. Denna gång carcassone vilket är ett väldigt trevligt brädspel :) Tack för en bra presenten! Vi har även hunnit spela lite hemma! 

Juldagen åkte vi till pappa för mer firande! Där fick vi lunch i form av rökt hjort och potatisgratäng. Därefter mer julklappar och kakor :) En mycket trevlig dag innan vi var tvungna att fara hem till Sthlm igen! 

Då som nu. För alltid!!

Publicerad 2016-12-19 09:40:11 i Allmänt,

Vilken fantastisk helg det har varit! Jag var långledig och började med att städa klart lägenheten i fredags. Därefter julbak för att sedan få besök av Anna, Anders och Charlotta! Vi åt en trevlig middag och satt sedan länge och snackade skit över lite vin! 

Lördag blev sovmorgon, in till stan med Charlotta och äter lunch med hennes vän Isabell. Därefter lite snabb shopping och trängas med folk innan vi åkte hem och vände! Kvällens stora händelse var Kent. Deras absolut sista konsert på Tele 2 arena! Det är en av de bättre konserter jag någonsin har varit på! Helt fantastiskt :) Är så glad att jag fick biljetter och kunde njuta av denna fantastiska upplevelse under 2,5 timmar! 
Efter skulle vi ut och dricka drinkar... Det blev en öl/vin, sen behövde vi mat och efter falaffel på "suck" haket var vi inte sugna på att gå ut längre... Så en ganska tidig kväll ändå! 
Söndag och sovmorgon! Lång promenad i solen och sen glögg mingel/mys hemma hos oss. Blev en väldigt trevlig em med fina vänner och mycket kakor! Hade till och med besök av en väldigt fin hund :) 
När alla hade åkt hem sjönk vi ner i soffan och gjorde ingenting! Åt mackor till middag och tog en tidig kväll. 
Älskade helg med fina vänner! Tack 💜 

I fixartagen

Publicerad 2016-12-15 09:49:13 i Allmänt,

Hann inte städa så långt jag ville i tisdags på min lediga dag. Men en gran kom upp iallafall och vår "adventsljusstake" är uppe! Igår blev det morgonshopping på Granit, mycket trevligt och fina saker köptes! 

Idag har vi morgonmöte på jobbet men jag sitter fast på pendeln... Är i nuläget 46 min sen och det lär bli lite mer än en timme... Jag hade många saker att ta upp men nu missar jag hela mötet. Känner mig trött på tågen, att man aldrig kan lite på att komma fram i tid... 
Hade tänkt att gå tidigare idag men vi får se om jag kommer iväg då jag har myclet att göra och är en timme sen med tåget... Suck! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela