Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

2012 - Tillbakablicken

Publicerad 2012-12-30 21:42:22 i Allmänt,

Detta inlägg var tänkt som en tillbakablick månad för månad för att komma ihåg vad som har hänt 2012 men sen kom jag på att det tar massor med tid och jag vet inte om jag orkar det... Ni som känner mig vet ändå vad som har hänt men det är några saker jag vill berätta om. 
 
2012 har varit ett av de jobbigaste åren i mitt liv, på samma sätt som 2006 var det. Då alla känslor vändes upp och ner och jag stod inför ensamheten... Ensamheten som jag avskyr. Men om det nu ska ske i 6 års intervaller så är det något jag helt enkelt får lära mig att leva med. Jag började 2012 med ett krossat hjärta och avslutar det med ett hjärta som har gett bort en liten bit till en människa jag tyckte mycket om och som nu är helt igen. 
 
Konserterna har det även varit gott om, jag har varit på så många bra spelningar under året! Kent och Stone Sour bland annat :) 
 
Flytt och Nytt jobb var nog en av de bättre sakerna som har hänt. Jag är så himla glad att jag tog chansen när den kom och faktiskt flyttade tillbaka till Stockholm. Jag hade nog inte klarat en höst i Eskilstuna, av många anledningar... Nu fick jag tillslut en väldigt bra höst då jag nästan bara har mått bra! Det finns bara en sak jag saknar med Eskilstuna och du vet vem du är ;) 
 
Resor har det även hunnits med. Turkiet, Olso, Västkusten och Barcelona :) Sol, vatten och värme, något jag älskar! Bra sällskap var det på alla resor också :) 
 
Scouting har det varit väldigt mycket av :) och som ni vet är det ju ett av mina största intressen! Som distriktsordföranden för Södermanland har jag fått vara med om allt. Det har varit väldigt kul men också tidskrävande och mycket. Jag har lärt mig mycket, gett mer och är glad att jag fick den här möjligheten :) 
 
Festerna: Det är helt sjukt, de tokigaste festerna jag någonsinn har haft måste jag ha haft i år :) Haha, vad galna saker vi har gjort! Ni är för underbara mina vänner! Vilket får mig att tänka på er, ni är fantastiska! 
 
Jag vill avslutningsvis säga att det var varit ett väldigt känslomässigt jobbigt år med mycket som har hänt på många plan, jag är glad över sista delen av året och är nu på banan igen. Hur 2013 än blir så är jag övertygad om att det kommer att bli bättre :) För en bara början kommer det att få iallfall! 
 
Tack för i år mina fina vänner - Ni är värda mer än guld - Vi ses igen nästa år :) 

Två händelser

Publicerad 2012-12-30 21:06:21 i Allmänt,

Idag på jobbet frågade en kund var jag hade köpt mitt hårspänne - hon tyckte det var snyggt och ville köpa ett likadant :) 
Jag missade en timme på jobbet och trodde klockan var mindre än den var men helt plötsligt skulle vi stänga om 5 minuter, helt otroligt, det brukar ju alltid vara tvärtom :) Jag skyller allt på den v'ldigt trevliga kunden som jag hade i slutet av dagen! 
När jag åkte hem så frågade en dam mig om jag var snäll så att hon vågade sitta bredvid mig på pendeln... Och sen visade hon sin gamla mobil när hon såg att jag hade en nyare och påtalade att hon var gammal... Förstod inte riktigt vad hon ville ha sagt med det men som vi alla vet finns det människor till allt! 
 
Nu har jag två dagar ledigt och ska fira in det nya året :) Kommer att bli väldigt bra men kanske inte riktigt som planerat... Sen börjar ett nytt bättre år :) 

Då var det dags

Publicerad 2012-12-29 23:27:54 i Allmänt,

Ni vet att när man flyttar så får man åka till IKEA och eftersom jag har flyttat men inte tagit mig förbi IKEA än så var det äntligen dags för det idag :) Efter jobbet, och det var riktigt mycket att göra idag! Verkar som att alla vill ha sina snygga glasögon till nyårsafton :) 
Därefter bar det av till IKEA :D Handlade garderobsinredning, ljus, servetter och champanjeglas så vi kan fira in det nya året ordentligt ;) Påvägen hem blev det hämtpizza, tror jag ätit mer pizza de senaste månaderna än jag gjort de senaste åren :P Och sen var det dags att städa i ordning i mitt rum. 
 
Känner mig riktigt nöjd nu när allt är undanplockat och fint! Jag trivs när det är ordning och nu ligger de flesta prylar där de ska och så ska det förbli ;) Disken fick sig en omgång med så nu är allt rent i köket - ett måste i mitt hem! Det kan vara odiskat ett tag men inte för länge fär då blir jag galen tror jag :P 
 
Nu är det kanske dags att sova lite... eller iallafall varva ner med en film tror jag! Jobbet är att vänta imorgon igen och då gäller det att vara pigg! Sen blir det ett nytt år, jag längtar dit till ett nytt bättre år :) 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela