Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Indiskt och fysiologi

Publicerad 2008-01-31 13:41:30 i Allmänt,

Jag var på Indisk resturang igår :) Min klasskamrats pappas resturang, det var så himla gott :)
Jag kan starkt rekommendera den, Indian Sitar vid Mariatorget!
Lamm med honung, grädde, nötter, kokos kan jag starkt rekommendera :) Och även för den som är väldigt kännslig för stark mat (som jag är) så var den helt perfekt ;) Jag åt även lite av Carros mat, den var stark stark!
 
Kroppens allmänna fysiologi handlar inte om kunskap, det handlar om tur! Jag tyckte att jag kunde lite av varge och det är väldigt irriterande när man sitter på omtentan och vet att jag läste detta igår men kna inte komma ihåg vade det var... Suck! Det går inte att komma ihåg allt och det handlar om tur om du kommer ihåg just det som står på tentan att du borde komma ihåg just idag... Det får nog bli en omtenta till på dethär... Men jag blir väldigt lesdsen/arg/besviken på mig själv och jag får färre poäng än förra gången...

Men idag var det upp till skolan med nya tag :) Vi testade olika saker på varandera, vilket var kul och intressant! De kom fram till att jag har en Esofori, både på långt håll och nära! Vilket kan kanske förklara lite om mina ögon (i alla fall i en senare kurs när vi lär oss mer...)!

Men nu ska jag gå och försöka få tag i Charlotta som skulle vara här i stan idag! :)

Helgen

Publicerad 2008-01-29 20:02:52 i Allmänt,

Jaha, då kanske det är dags att berätta något om min helg!
I stora allmähet så var det en jättekul helg :D

Det började i fredags med middag med Anna, Carro och Gabbi! Vi var på trevligt ställe med kina buffe :) 
Sen bar det iväg till Oskarsteatern på Singin In the Rain som vi blev bjudan på :) Den var jättebra, med mycket humor ;)
Efter det bar det iväg till skolan för att festa med Kalmarstudenterna, trevligt trevligt! jag var hemma vid 3 på natten och sov gott till klockan ringde vid 8 på morgonen...

Då var det dags att glatt skutta upp igen och åka på glasögonmässa och träffa mina föräldrar! Jag köpte glasögon (ett par lila) :D Och så var jag på Trevel mässa och vill ut och resa jättemcyket... Helst nu på en gång!

Vidare hem igen för att återhämta mig lite innan Anne och Carro kom för att förfesta lite här ;) Sen bar det var till KI på eftersläpp på läkarnas stiining :D Det var jättekul! Vi dansade mycket, drack lagom och hade det bara jättekul! Och jag kna lova att bli uppraggad på engelska går helt klart bort för mig... Även om han sa att jag hade perfekt engelska :P (Vilket inte är så troligt) Vi gav oss i alla fall hemmåt vid 2 när köttmarknaden började och jag var hemma vid halv 4... men jag pratade med Mattias vilket var väldigt trevligt och intressant... Kan bli spännande dettta som vanligt... 

Sen på söndagen var det sovmorron :D och sen åkte jag och gycklade! Vi var bara 3 stycken där men jag hade i alla fall jättekul ändå :D Trevligt att gyckla och prata :) 

 

Fredag?

Publicerad 2008-01-24 21:37:42 i Allmänt,

Idag har jag haft fredag hela dagen och då är det väldigt jobbigt att inse att jag måste gå upp till skolan i morron...

Det har varit en bra dag, inte alltför långdragna föreläsninger och efter skolan bar det avr till optikmässan :D
Där fanns/finns massor av glasögon att spana in och massor av gratissaker att få samt en massa trevligt folka att prta med :) Vilket betyder att jag inte brydde mig alls om omtentan jag har på onsdag utan bara hade det bra! jag har för övrigt hittat ett par snygga glasögon som jag tänker slå till på ;) (tror jag, ska tänka tills på lödrag) Annars blir det nog två par om jag inte kan bestämma mig...

Vad har mer hänt i dag... Hm... Jo just det jag har bokat tågbiljetter till Lindköping så nu kommer jag snart ner och våldgästar hos er och äter upp eran mat :P Även om jag måste muta ena Gustav med choklad för att ta mig in i hans bosta! Men jag hittade ett sätt till sist, går det inte med charm får man ta till choklad ;)

Och nu ska jag avsluta med dagens bästa citat från Carro:
"Att blotta sig med måtta, det har väll ingen dött av?"

Mina vänner, ni är så himla härliga ;)Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela