Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

En halv tårta senare...

Publicerad 2010-02-28 22:54:38 i Allmänt,

Jag vet inte riktigt hur det kom sig att jag och Robbin delade på en glasstårta på kvällens scoutmöte! Men den var sjukt god! Dock inte lika god sähär i efterhand... Men ibland så förtjänar man lite extra som ledare ;P
Kvällens möte var ett riktigt bra möte :) Det känns kul!

Insikt

Publicerad 2010-02-28 11:57:33 i Allmänt,

Igår var en bra dag på jobbet, förutom den otrevlga kunden som skällde på mig för att han inte kan köpa linser i tid till sin semester! Och jag gjorde allt jag kunde för att hjälpa honom! Efter jobbet så åkte jag såfort jag kunde in till stan och träffade Anna och Lovisa! :D
Sen trodde jag att jag kunde åka hem och vila lite men då skulle vi på fest i Kungsängen! Det var en mycket trevlig tillställning med Annas vänner från hennes tid på folkhögskolan i Linköping! Kom hem lite senare än beräknat men det var värt det! Var jättejättekul att träffa Anna innan hon åker!

I almenackan för den här veckan står det: "Ingenting försummar vi så ofta och oåterkalleligt som det tillfälle som erbjuds oss varje dag"
Detta är väldigt tankvärt med tanke på vad jag kom fram till igår. Livet är mycket bräckligare än vi tror. Och jag borde vara lite gladare för allt det fina jag faktiskt har!

Med ett leende på läpparna

Publicerad 2010-02-26 20:49:54 i Allmänt,

Idag har det varit en konstig dag! Jag kom hem från Egypten. Har sovit ca fyra timmar inatt varav två av dessa var på flygplanet... Jag har varit trött, aningens förvirrad och försökt att ordna upp saker som blivit när jag har varit borta! Vissa har gått dåligt och vissa väldigt bra! Jag har lyckats packa upp allt och bokat tvättid *känner mig stolt över mig själv*
Jag samlade mod förut och ringde ett läskigt samtal och det gick jättebra :) Haha! Jag är så sjukt glad, nyfiken och lite nervös! Hur ska detta sluta? Är det början på en dröm?


Med ett leende på läpparna

Och tankarna kvar i Egypten ska jag nu lägga mig!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela