Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Midsommar

Publicerad 2016-06-26 10:31:02 i

Vi började fira på mitt jobb, 10-14 innan vi fick åka ner till mamma på landet. Sålde iallafall ett par glasögon och vi åt tårta så tiden gick ganska snabbt! Vi åkte över Enköping då en lastbil kört in i södertäljebron och den var avstängd och till följd av det trafikkaos!! 
Väl hemma hos mamma tittade solen fram och vi fick en himla fin kväll! Vi började med lite lekar, pilskytte och sen satte vi oss till bords och började med sill innan grillningen kom igång. Därefter en bit in på natten blev det tårta och reters. Mycket mat hela kvällen :) Och sen passade jag på att elda lite :) En mycket bra kväll och det var kul att träffa alla grabbar och folk igen! Katten och hästen var också med och firade! 
Igår var det 28 grader varmt och vi sköt lite mer pil, spelade kubb och tog årets första dopp! Det var väldigt varmt och skönt i vattnet! Min sambo missbedömde solen och ser numera ut som en räka, han är röd över hela överkroppen :P 
På em åkte vi hem till pappa för ännu mera mat och en stund i deras trädgård, kanske sista middagen där innan de flyttar. 
Väl hemma igen sattes en sats med fläderblomssaft innan vi sjönk ner i soffan för att varva ner lite! Två väldigt bra dagar :) 

Planering

Publicerad 2016-06-23 09:00:55 i

Ibland är planering inte min starkaste sida... Men det brukar lösa sig ändå och idag kommer bli en lång dag... Igår var det pool party hemma hos chefen :) Båda butikerna var där och avnjöt god mat och dryck, härligt väder och premiär att sitta ute en kväll för min del! Dock så blev det inget bad men väldigt mycket snack kollegor emellan! Vi fick även titta på alla fina bilar! 
Dock så tog det lite längre tid att åka hem än beräknat, jag tiggde skjuts och fick åka bil hem :) Men vem räknar med att det är bilkö genom stan kl 00,30 en onsdagskväll?? Avstängd vägar och sen lite mer avstängt... Var hemma halv två och det var då hög tid att lägga sig! 
Idag upp extra tidigt för att ta cellprov och fixa fler p-piller innan jobbet... Ibland undrar jag över min planering... Nu är det gjort iallafall och jag är påväg till jobbet :) 

Träning

Publicerad 2016-06-21 09:09:26 i

Nuså, två dagar i rad har jag stigit upp tidigt och kört två ordentliga pass innan jag åkte till jobbet :) Jag hoppas att detta är en trend som håller i sig! Jag är väldigt nöjd med starten på denna vecka! Igår på jobbet var massor att göra men väldigt kul! Jag hoppas på en lika bra dag idag :) 
Köpte nya skor förra vecka. Eller nygamla skor då jag köpte likadana som jag har... Man kan knappt tro att det är samma sko 😜

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela