Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Livet leker/Man lever bara en gång

Publicerad 2009-11-30 23:26:42 i Allmänt,

Igår kväll, var en helt sjuk kväll! Hahaha! Jag skrattade då och jag skrattar än! Mitt liv är spännande och jag lyckas alltid träffa väldigt spännande personer... Men jag tänkte vafan, man lever bara en gång, vad har jag att förlora egentligen? Och sen blev det som det blev ;P Haha!

Idag hade vi linsundersökning på extern patient. Stackarn, det var väldigt månag kockar i den soppan... Sen fikade jag med min far som var på snabbvisit här, gycklade för mig själv och var på PrU möte :) Det har varit en lång men tills slut en bra dag!

Vad gör det om 100 år?

Lussekattsbak enligt tradition

Publicerad 2009-11-29 17:16:30 i Allmänt,

Igår kom Sofia och Charlotte hit :) Tanken var att vi skulle baka lussekatter på kvällen men efter lite ändrade planer så var Charlotte ute på egna äventyr och jag och Sofia ägnade oss åt att snacka skit och spionera ;) När Charlotte kom hem vid sent tiden så gjorde vi varsin kopp te och fortsatte skitsnacket och visade kvällens favoriter för henne, utav alla bilder jag och Sofia kollade igenom så fick hon se de roligaste!

Idag gick vi upp tidigt (kl 10) för att baka lussekatter! Det känns som att vi har bakat och lagat mat hela dagen! Och vi har fått god mat! De har varit en jättemysig helg :)Vi bakade och lyssnade på julmusik och resultatet blev detta + många fler :)


Gissa vems dessa är?

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela