Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Nostalgi

Publicerad 2011-05-31 22:11:51 i Allmänt,

I helgen när jag var hemma hos mor så började vi/jag städa ur mitt rum för hon tänkte flytta i där! Då är det ju lätt att man fastnar i en pappershög med minnen eller tittar på alla kort. Jag hittade mycket kul men roligast var den gammal dagbok från 2003, kan lova att jag skrattade mycket åt vissa inlägg! Har skrivit väldigt mycket töntigt i den och tänkte bjuda på några favoriter här ;)

13/8 2003
"Där åkte vi en konstig sak som man blev väldigt blöt av och sen när vi skulle fika så gick syrran in i en glasskylt så att den ramlade ihop.."

23/8 2003
"Det gick bra att servera gästerna men jag råkade nocka ena med efterätten..."

26/8 2003
"När jag skulle ta in våra häster så fick jag en stöt av fjädergrinden så jag släppte den och det vart skittrassligt och jag var asförbannad" 

Så det var några gobitar och vem har väll inte glömt kommentaren jag sa på scoutlägret 2003 "Nej, det är för riskabelt" Till killen som ville gå in i skogen. Vi tänkte på helt olika saker vi...


Jag kommer inte riktigt ihåg... Men varför fick jag denna?

Produktiv dag

Publicerad 2011-05-31 21:45:51 i Allmänt,

Idag har jag varit ledig så därför har jag: Tvättat 5 maskiner, storstädat hela lägenheten och putsat fönstrena, lagat 4 matlådor, bakat en kaka, storhandlat, gått en prumenad, källsorterat på återvinningscentralen och varit på scoutömte! Ledig var det ja... Men det känns väldigt bra att ha hunnit så mycket :) Dessutom så fick jag sovmorgon och gick upp när jag vaknade! Det har varit en härlig dag med värmebölja - sommaren är här! :D

Längesen

Publicerad 2011-05-30 21:52:21 i Allmänt,

Nu var det ett tag sen jag bloggade och mycket har hänt! Tänkte börja med att brätta om dagen. En lugn dag på jobbet och en härlig kväll på scouterna. Vi hade avslutning med korvgrillning ute vid våra vindskydd! Ett perfekt slut på en bra dag :) 

Vi hade lite mer spännande dagar förra veckan. Jag jobbade som ensam optiker alla kvällar då min kollega antingen var sjuk eller hade sjuka barn! I onsdags när mina kollegor gick ner på lunch så kom de snabbt uppspringade igen, ut ur butiken och in i butiken bredvid. Det var nämligen så att vi hade brunt vatten över hela golvet som snabbt sipprade fram under listerna... Det som började med att stopp i grannens toalett slutade med världen vattenläcka och bajsvatten på vårat golv. Den härliga lukten sitter kvar fortfarande, så härligt så...

I torsdags hade vi alla möjliga sorters hantverkare och tjuvar på plats. Vi belv bestulna på 2 st Rey-Ban solglasögon av modellen nyaste. Det var 4 st romer sog gjorde detta tillslag och när min kollega bad om att få tillbaka bågarna så hånlog de och gick ut. Så djävla fräckt!!!! Inte för att jag vill vara fördomsfull men vissa i det folkslaget drar alla över en kant... Suck!

I fredags hände inget ovanligt på jobbet :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela