Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Städtisdag

Publicerad 2010-11-30 23:06:59 i Allmänt,

Idag var det relativt rörigt på jobbet. En sån dag när man inte hinner någonting men det egentligen finns tid att göra mycket på. Hade världens mest otrevliga kund idag, jag övervägde verkligen att be henne dra åt...!!! Sällan jag blir sur på kunder men hon tog priset. Fy tusan så otrevlg hon var!
Min sista kund var iallafall trevlig, vi tittade förvånat på varandra innan han han säga: "Känner du igen mig?" Det var min konfakompis som jag inte träffat på ca 4 år. Har väntat på att springa in i honom eftersom han bor i Eskilstuna, men det var lite oväntata att göra det på jobbet... 

Efter jobbet har jag sätdat, diskat (äntligen) och plockat undan i lägenheten! Imorgon innan jobbet väntar tvätt och storhandling... Har även haft ett långt och trevligt samtal med Anna :) 

  
Längtar tillbaka, lite...

Pynt och fint

Publicerad 2010-11-29 22:22:35 i Allmänt,


    
Titta, titta så fint det blev i min lägenhet när jag julpyntade den :) Är riktigt nöjd med mitt urfina pynt som jag köpte i fredags. Det är värt varande krona!
Igår var jag på jobbet, 12-18. Kändes verkligen trist att jobba så länge på en söndag. Och eftersom det var skyltsöndag så gjorde vi just det! Vi skyltade i vårat stora hopplösa fönster, är riktigt nöjd med resultatet.

Det var ju inte en såvärst händelserik dag på jobbet kan man säga. Tyckte ändå att vi lyckades fördriva tiden ganska så bra! Hann med mycket saker som man inte gör på dagarna. Såhär ser det ut i butiken:  
 

Kvällen efter jobbet blev mysigare :) Det är inte varje dag jag blir bortskämd men jag skulle nog säga att jag blev det på kvällen. Och det bästa av allt är att det känns riktigt bra att bli det! Det känns riktigt bra.

Tack snälla du :)

Min lediga dag i Stockholm

Publicerad 2010-11-27 18:09:11 i Allmänt,

Dagen började med morgonmöte på jobbet - på MIN lediga dag! Men det var ju frivilligt att jag gick dit och kändes lite bättre efteråt. Satte mig på tåget med en väldigt trevlig person bredvid mig :) Och landade i Stockholm.
Träffade min underbara Lovisa och knallade runt på stan. Köpte julpynt så det stod härliga till (inte alls likt mig) :) Nu ska de pyntas här hemma! Köpte massor av julte och någon julklapp :) Hann med mina tre favoritbutiker iallafall och en mysig lunch! 

Därefter bar det av till MF för "Klassiska filmer på fjället" sittning :) Handlade mat med Strep och sen var förberedelsena igång! Maten var godare än den såg ut och sällskapet var jättetrevligt :) Kul tema, bra ordnat, rensafari och mycket skratt :) Tyvärr var jag tvungen att gå till bussen precis när sittningen var slut och festen började... Var väldigt skönt att vara tillbaka på MF igen och jag önsker verkligen att jag kunde vara där lite oftare. Saknar livet där, saknar de underbara vännerna och alla galna upptåg!

Var i Eskilstuna kl 01,36 och tog då en kylig prumenad hem. Och efter att ha sovit i ca 1,5 h och gått 20 min i 10 minus så var jag inte ett dugg trött när jag sen kom hem! Funderade på att börja julpynta då men gick, tillslut, och la mig istället!
 
Trevligt folk och fördrink

Kvällens dukning

Lappskojs (smakar bättre än det ser ut)

Sittningen

Kvällen klädsel


Och jag hade inte ett dugg tråkigt på vägen hem. Klosterkyrka fastnar alltid på bild...
  

 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela