Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Många saker på lite tid

Publicerad 2018-05-31 08:37:47 i Allmänt,

Det händer så otroligt många olika saker nu! Det är födelsedagskalas, cyleltävlingar, scoutlägerplanering och sen ska livet gå ihop efter det! Och det gör det! Men det krävs lite energi.
I helgen som var hade vi baby shower för Helene 😊 Blev väldigt trevligt i stadsparken i Eskilstuna med picknick. Så skönt att bara få hänga en stun. ❤️
Söndag var det dags för en tur till Eskilstuna igen, denna gång cyleltävling och när Thomas cyklade så hade jag först scoutmöte och sen passade jag på att njuta av solen. Thomas kom först i mål, lite snabbare än han hade räknat med 👏 Efter tävling åkte vi hem till mormor för lite morsdagsfirande med smörgåstårta och fix i trädgården! Sen hem till mamma där lite mer fix väntade innan vi tog bilen hem! 
Igår var jag på middag hos Kristina och mina gamla kollegor var där! Jag saknar dem, det var precis som att jag inte hade slutat... Vi hann med mycket slitsnack, lite vin och det blev i vanlig ordning väldigt sent... ❤️ Så sent att jag missade sista tåget hem.... Fick åka till Älvsjö och ta taxi därifrån! Var inte igår jag var ute och slarvade så sent att jag fick ta taxi 😜 

Vi hade strömavbrott i veckan och fick ta till pannlampa när vi skulle sova!Välbehövlig vilohelg

Publicerad 2018-05-21 08:52:32 i Allmänt,

Helgen har varit väldigt lugn. Eller ja, först jobbade jag i lördags och vi hade Gustav på middag i fredags. Men jag kom hem med huvudvärk i lördags från jobbet så på kvällen gick vi en lugn promenad, köpte pizza och såg på film. Söndagen började med en efterlängtad sovmorgon. Lugn frukost och sen blev det lite tokigt innan vi kom iväg på en promenad. Den som bara skulle bli till stranden för att köpa glass blev 7 km runt sjön istället 😊 Väldigt trevligt och jag fick lite färg på köpet! Därefter in till stan för att möta upp Gustav och Johan som varit på svensexa! Vi hade picknick i skuggan och njöt av värmen. Mycket trevligt och årets första picknick är avklarad!
Därefter några ärenden på stan innan vi tog en lugn kväll hemma. 
Har plockat syrener och det kan vara en av mina absolut favoritblommor 😍 Älskar den tiden som är nu när allt är grönt och fint!
Middag på balkongen 😍 Vi har suttit fler kvällar på balkongen i år än på hela förra året...


Thomas hälsar på sina vänner grodynglena.

SofiaViktor

Publicerad 2018-05-18 08:25:22 i Allmänt,

I helgen var det bröllop för min barndomsvän Sofia som jag känt i över 10000 dagar 😊 Det började på fredagen med förberedelser och middag med lekar för de flesta av gästerna! Mycket trevligt! Lördagen blev en tidig dag med smink och hårfix innan fotograferingen. Det var prefekt väder för fotografering och jag är lite glad över att det inte var gassande sol och jättevarmt som det varit dagarna innan, då hade vi smält bort! Därefter en liten väntan innan det var dags för kyrkan.
Efter kyrkan var det mingel och middag på Julita, mycket fint och trevligt! Jag hade äran att sitta på honörsbordet mellan brudgum och bestman. Vi fick väldigt god mat och sen dansade vi långt in på natten! Vid kl 1,15 tog tärnan slut och var tvungen att gå och lägga sig.
Tack fina vänner för en fantastisk helg ❤️ 
På söndag åkte vi hem en sväng till min mor. Blev fika på Kvarnen med Mormor och mamma och sen en tur till Ekenäs för att fylla balkongen. Årets projekt på balkongen blev majs! Därefter väntade vi ut köerna oxj körde sent upp till Sthlm... 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela