Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Välkommen hem!

Publicerad 2014-04-29 23:18:48 i Allmänt,

Idag har jag välkomnat en saknad vän hem! Väldigt kul att se dig igen och veta att du har haft det bra. Det blev några öl på loch ness, har saknat det stället med! Så nu börjar allt ordna upp sig, sommaren närmar sig och många äventyr väntar! Ser väldigt mycket fram emot det!!

Och denna räknas faktiskt som öl. Jag var lite tveksam med får betyget väl godkänt! :)


Jag kan inte låta bli att varje morgon när jag går till jobbet förundras över alla vackra blommor som finns i Väsby. Jag tycker de har lyckats väldigt bra och jag blir glad bara över att gå där! Har länge spanat på just denna:


Och speciellt dessa hyacinter som jag tycker är väldigt fina och annorlunda i färgen!


Sushimiddag

Publicerad 2014-04-29 09:01:37 i Allmänt,

Igår var det äntligen dags för en aw med Emma! Det var ett tag sen sist och dagen till ära fick även Thomas och Philip vara med. De tyckte stod ut bra med vårat tjejsnack och tyckte nog att det bara blev lite jobbigt ibland ;) Hur som helst var det väldigt kul att träffas igen!

Lugnare söndag...

Publicerad 2014-04-28 08:28:58 i Allmänt,

Söndagen gick i lugnare tempo vilket kanske inte är så konstigt... Men jag klev upp tidigt, diskade, tvättade, dammsög, fixade räkningar och lite annat! Sorterade och kastade många saker. Åt lunch och tog en lång promenad i solen :) Sen skulle jag bara vila en liten stund i solen på taket... Och sen försvann dagen och kvällen iväg. Lyckades iallafall laga sjukt mycket mat så vi har många matlådor till veckan ;)


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela