Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Fjällenresan!

Publicerad 2011-01-30 18:39:31 i Allmänt,

Då var resan till ramundberget slut för denna gång! Jag vill tacka Fam Johansson för att jag fick följa med och för en himlans trevlig semester! Vill även tacka Christina och Andreas som var med :)

Mycket kul har vi gjort och intensiv skidåkning blev det! Solen har lyst, det har blåst, det har snöat och det har inte regnat! Men det flesta väder har vi haft iallafall! Vi har varit på after ski, haft många "fikapauser" i backen och ätit björn på väldigt god 3 rätters middag! Bastat nästan alla kvällar, busat i snön och haft det väldigt väldigt bra!
Tänkte bjuda på lite bilder som beskriver min resa :)

Man blir trött i backen ibland...

Världens godaste drink :) Äppelmust med Xanté

Kvällsåkning

Snyggingar i backen

Snö!!! (Fortfarande lite snö ute...)

Gluewine

Solen

Skoter när liften stängde

Barnbacken bemästrades!

Boendet, huset längst ner, överst till höger!

Afterski!

Renar på vägen!

Tack!

Rapport från fjällen nr 3

Publicerad 2011-01-29 19:41:52 i Allmänt,

Idag har det blåst storm på fjället, STORM! Det började rätt så bra med lite sol och mycket blåst! Alla liftar öppna. Men det växlade snabbt och de stängde lift på lift och ett tag var alla stängda!! Men vi fick iallafall åka skoter när de stängde liften längst bort :) Jag har blivit riktigt duktig på skidor fast idag ramlade jag duktigt i alla snö! Men satans så kul det var! Det var som att åka offpist i pistad backe och dagens stora utmaning var att ta sig upp med liften!

God sikt, eller? (Det är lite snö ute nu...)


Igår var vi på finmiddag :) Åt björn för första gången, riktigt gott var det! Tack!

Rapport från fjället nr 2

Publicerad 2011-01-28 18:12:35 i Allmänt,

Idag har det blåst, ordentligt! 11 m/s så vi häll på att blåsa bort där ett tag! Sen kom solen och sen började det toksnöa! Blandat väder men kul åk :) Backarna är bra och skidorna går fort utför!
Snart ska vi iväg på finmiddag! :) Och mycket after ski blir det och mellandricka i backen! 

Titta så snällt de står och väntar ;)
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela