Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Ettårsdag :)

Publicerad 2014-06-26 22:37:19 i Allmänt,

För exakt ett år sedan kom en fantastisk person in i mitt liv. Vi träffades på Bråvalla genom en gemensam vän och har sen dess hållt ihop! Jag är så glad att just du också var där och delade den upplevelsen med mig! Efter dess har vi träffats ofta och delat mycket. Tack Maria! Jag hoppas vi får många fina år med vänskap framöver!


Dagen till ära åt vi på Griffins som har gudomligt god mat! Plus att vi drack ett vin från Salta, Argentina! Där jag var för inte så länge sen <3

Dagens nagel bild:

Jag har experimenterat lite, detta är resultatet och jag är nöjd :) Har haft en helt okej dag på jobbet, är påväg hem till Flen nu för långhelg med bröllop!

En dag på jobbet

Publicerad 2014-06-25 19:46:06 i Allmänt,

Idag har varit en väldigt bra dag :) Fast en sak gjorde mig riktigt fundersam... Förmiddagen flöt på med trevliga kunder och lagom mycket att göra. Vid lunch så kommer chefen för en annan optiker i vårat centrum in och frågar om vi kan göra en undersökning på en dam som sitter i rullstol? Ja, svarar jag, det kan vi? Kan inte ni det?? Det kunde de inte, det kanske inte är det optimala men man får räkna om värdena lite så löser det sig! Tur att vi hade tid att hjälpa damen vars son var med, hade tagit ledigt och fixat en tid så hon kunde få nya glasögon.
Jag menar, det är ju diskriminering! För jag antar att de inte frågar sina kunder om de sitter i rullstol eller inte när de bokar tid... Mycket konstigt! Men vi fick en mycket nöjd kund :)

Därefter lunch med promenad och sen mer jobb i lagom tempo.
Fick tandkräm av en kund som jag hjälpte igår :) (Hon jobbar som tandläkare och vi räddade hennes urusla dag igår utan att ta betalt) Så varsin tandborste och perfekta reseförpackningar på tandkräm till mig och Stina!!

Ibland är jobbet som optiker bara för bra :)


Mina kollegor skyltade om idag - Riktigt fint tycker jag! De har till och med gjort moln och det ser sådär härligt somrigt ut! (Bilden gör inte skylten rättvis)Trötter

Publicerad 2014-06-25 09:23:48 i Allmänt,

Idag var det riktigt kämpigt att ta sig upp ur sängen... Jag skulle ha tränat men sov vidare i 40 min istället! Jag var i farten hela dagen igår. Först jobbet där det var lugnare än dagen innan men ändå mycket. Passade på att handla mat till ett tag framöver på lunchen. Väl hemma tvättades fem maskiner, all disk diskades och jag plockade lite i lägenheten. Var klar vid 23 tiden då jag satt några minuter i soffan innan jag la mig och somnade snabbt! Inte speciellt konstigt då jag sov riktigt dåligt natten innan...

Idag frukost med frukt - älskar det!


Och så han jag få lite glitter på en nagel igår! :) Känner mig sjukt nöjd över mitt nya glitterlack och vet precis hur naglarna ska bli till helgens bröllop :)


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela