Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Sista dagen

Publicerad 2013-11-08 18:34:56 i Allmänt,

Nu har jag jobbat sista dagen innan resan! Känns lite märkligt... Vi har haft en fullspäckad dag med många kunder, leverantörer och förhoppningsvis nya samarbetspartners! Det har varit en kul dag men intensiv! Känner mig helt slut i huvudet nu men har nog hunnit fixa med allt jag behöver och förhoppningsvis inte lämnat efter mig några oklarheter!

Tack mina kollegor och chef! Fick denna goda tårta idag :)

Nu mot middag med min karl och sedan fest med vänner! Är väldigt taggad till det! Det mest spännande kommer vara ett lite speciellt möte under kvällen... Ska faktiskt bli väldigt kul!

Dagens matlåda:Före och Efter

Publicerad 2013-11-08 08:43:03 i Allmänt,

Mitt liv har varit lite uppdelat i två ett tag. Det har varit full planering för saker Före min kommande drömresa. Sen har dethär med Efter resan kommit lite i bakkant. Det fanns ingen plantering eller särskilda mål till för ett tag sen. Nu kan jag nästan längta hem till att få starta mitt liv efter resan med min fina sambo! Och jag har ju inte ens åkt... Men kan se fram emot att "när jag kommer hem då..."! Känns riktigt bra!
På söndag ger jag mig iväg till mitt drömresmål och sen börjar mitt "nya" liv! :)

Nu påväg på pendeln mot mitt jobb, sista dagen på ett tag nu... Ikväll fest med fina vänner :)

<3

Mycket nu!

Publicerad 2013-11-08 00:05:44 i Allmänt,

Jag köpte en resväska idag :) En stor lättnad har infunnit sig då jag har köpt en resväska! Nu är det bara att packa ner allt och resa iväg!
På lunchen idag var det klippning på tur! Jag känner mig riktigt nöjd! Vi hade mycket idag på jobbet, eller lagom mycket iallafall!

Kvällen har spenderats med Emma! Vi har käkat middag, druckit vin och färgat ögonfransarna :) Har haft en mycket trevlig kväll!
Snart hemma, då är det sängen som gäller! Godnatt alla vänner!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela