Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Hängig...

Publicerad 2014-03-28 08:45:28 i Allmänt,

Dethär med våren är ju trevligt! Solen skiner, det är varmt och jag är lite förkyld. Dock inte så mycket så jag kan stanna hemma från jobbet. Jag är bara lite snuvig och har lite halsont, annars fungerar jag som jag ska! Men även om det såg varmt ut ute idag så åkte vinterjackan på, mig ska inte våren lura! Nu är jag påväg till jobbet, har glömt alla mina smycken hemma och känner mig naken och snuvig... Igår var det kaos och jag hoppas det har lugnat sig tills idag då vi bara är två!!

Solglasögon och vinterjacka!


Nagellack fick det bli iallafall :)


Ledig dag

Publicerad 2014-03-27 09:18:16 i Allmänt,

Igår på fm gjorde jag det som på något sätt hör till när jag blir lite ledig dvs städa... Så med disken diskad, tvättmaskinen igång och dammsugaren i högsta hugg blev lägenheten fin! Jag skulle träna men med halsont får träningen vänta... Suck!

Därefter åkte jag till Thomas för att äta lunch tillsammans :) Mycket trevligt och vi fick sällskap av två av hans kollegor. Därefter bar det av mot IKEA med Maria! Så jag har gjort min riktiga bilpremiär nu i Stockholm, gick riktigt bra att köra med Maria som guide! Nu ska jag bara försöka köra mer bil så jag blir säkrare, jag har egentligen inget problem med att köra utan med alla andra bilar runtomkring... Det finna ju inte så många bilar i Flen :P

Efter turen på IKEA så blev det fika med en munk från konditoriet i Marias soffa! Så perfekt lugn eftermiddag i Marias soffa! Biljetter till Sthlm fields är nu bokade :)

Hemma ganska tidigt för en lugn kväll! Väldigt bra slut på en härlig ledig dag! Nu önskar jag bara att halsontet går över så jag får träna igen!

Kontraster

Publicerad 2014-03-25 08:51:00 i Allmänt,

Idag vid frukost var det ett himla liv utanför min dörr. Våran granne har tre små barn den äldsta är max 5 år och nu skulle de ta sig till bussen! Detta brukar inte vara några problem men just idag var två barn minst sagt arga, de skrek och gormade och ville inte alls göra som sin mor sa... Efter mycket bök fick hon de ner för trappen och mot bussen.
Själv gick jag in i badrummet där Kent spelade för fullt och njöt av stämningen där, lugnt och skönt! Inga skrik utan bara väldigt bra musik! Jag är glad att jag inte har några barn, för en morgon som denna hade jag inte orkat med några...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela