Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Lokala kändisar?

Publicerad 2015-03-26 09:27:29 i

Vi har en annons i Upplands Väsbys nyinflyttad tidning, som jag har designat. Fick därför en tidning sickad till mig och snacka om att jag blev förvånad när jag tog upp den och fick se vilka som var på omslaget! :) Alltid lika kul att hitta folk man känner på oväntade platser! Så nu är vi minst två flensbor i Väsby ;) 

Vardagen

Publicerad 2015-03-26 09:18:40 i

Tisdags blev en lång dag på jobbet men väldigt kul! Kom iväg sent och hamnade i ett pendeltågskaos!! Jag väntade 30 min, åkte en bit, gav upp och tog en taxi hem!! Åkte med 020 och världens trevligaste chaufför. Han ringde och bekräftade att han var påväg, han förklarade hur sl:s resegaranti fungerar (han var tågvärd egentligen) och han erbjöd mig att ladda telefonen! Dessutom körde han mycket bra! 
I onsdags tog jag bilen, Blåfaran kan man alltid lite på :) Lite kö men jag hade tid så vad gör väll det?? Passade på att storhandla påväg hem, perfekt att ha bilen! Nu har vi basvaror för ett bra tag framöver :) 
Idag vågade jag mig på pendeln igen, än sålänge utan komplikationer, Vi får se hur det går... 

Bra start

Publicerad 2015-03-24 09:11:45 i

Idag har jag laddat upp med jordgubbar och banan på min yoghurt :) Solen skiner och det är åter igen vår i luften!! Sitter på pendeln som hittills går som den ska och förväntar mig en dag med mycket att göra på jobbet! Och jag hoppas att mina nya solglasögon kommer snart B-) 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela