Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

In Holland staat een huis

Publicerad 2013-04-26 00:52:43 i Allmänt,

Och i Amsterdam finns det månag fina hus, det är väldigt pitorekst och jag ägnade stor tid åt att titta på all olika byggnader i staden där logiken är noll gällandes stil och det är vattendrag överallt. Väldigt charmigt och fint, lägg också till massor med blommor och ett härligt gäng PrU:are så får du min resa till Amsterdam. 
 
Jag vill rekommendera Amsterdam, det är en spännande stad, på många sätt. Inte främst för deras byggnader utan de har en väldigt spännande kultur som bara måste upplevas, på gott och ont. För att knark ses som helt okej och att prostitution visas öppet, det är ju hgelt okej? Eller, hur var det nu. Det var mer än jag trodde och för en som inte tycker om rök var det nog det sämsta landet man kan åka till eftersom nästan alla rökte på... Men det var bra om man ville festa, billig alkohol och det är ju aldrig fel :) För alkohol, det är min drog! Däremot är det lite spännande att jag inte har visat min legitimation på något ställe utan istället fått min handväska igenomletad och blev kroppsvisiterad när jag skulle in på krogen... 
 
Jag har även drukigt min första riktiga öl och den var god dessutom :) Så god att jag drack en till! Är man på ett litet bryggeri så är man!
 
 
Ja, här var även resan i bilder! Smaksensationer som pommes och pannkaka, holländsk likör i alla olika samker med slurp, Rijks museum (bläk, vi var där lite väl längre för min smak...), Amsterdams enda väderkvarn, macka på flyget, Red light district, blommor, broar och kodisar i alla dess former. 
Amsterdam - staden som bör upplevas och ger intryck som kommer sitta i länge! 

Livet på en Post-it

Publicerad 2013-04-26 00:30:42 i Allmänt,

Jag har himlans mycket att göra och tänkte därför testa en ny teknik för att komma ihåg saker och ting. Jag gillar att skriva upp saker och ting på små lappar så varför inte skriva allt på Post-it lappar? Stpora som små saker! Sagt och gjort. I tisdags planerades det saker för fullt och allt antecknades på en post-ip, sen om allt blir av, ja det är ju en anna sak! Idag har jag smidit andra planer och sen fick Emma korrigera lite och då var det bara stt stryka över det som inte passade. Jag är väldigt nöjd hittills och det blir inte så kladdigt i kallendern på detta vis ;) 
 
 
Jag har haft AW med Emma ikväll och enligt tradition så delade vi på en flaska vin och tog igen den senaste tidens händelser. Det hela var mycket trevligt :) 
 
Jag har beställt nya solglasögon idag :D Jag är så sjukt nöjd över mitt impulsköp!!!!!! För de är grymt snygga och jag har inga i den stilen! Jag är SJUKT nöjd! Nu är det bara att vänta på att de ska komma till butiken.... Det känns som att jag svävar på små rosa moln öven mina nya solisar, kanske fånigt men så är känslan! 

Dagens mysterium...

Publicerad 2013-04-24 22:43:00 i Allmänt,

Igår åkte jag till Uppsala och hälsade på Charlotta och Anna. Det går mycket smidigt att åka dit då det bara tar 24 minuter (om pendeln inte är försenad...) från jobbet och kostnaden för det hela är 60 kr. Däremot när man glad i hågen skall åka tillbaka igen så kostar det 90 kr för samma sträcka. Det tycker jag är mycket märkligt... Men tillbaka var jag ju tvungen att åka så det var ju bara att betala.
 
Idag på jobbet har det varit som de senaste dagarna på jobbet - kort om personal och många kunder... Men det är ju kul när det händer saker ;) Dock är jag helt slut på kvällarna... Men idag lyckades jag träna - äntligen! Har blivit lite lite av den varan på sistondes och det ska det bli ändring på nu. Nu ska jag få in lite rutin i mitt liv igen. 
Träning tre gånger i veckan och vara hemma lite oftare vore ju inte helt fel ;) 
Men det är ju tur att jag trivs i resväskan med för i helgen kommer jag att bo i den igen :) 
 
Och om ni inte har märkt det så har våren kommit :D Snön är så gott som borta och solen skiner allt varmare när den vågar sig fram, det kan med andra ord bara bli bättre! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela