Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Drömmar

Publicerad 2009-02-27 16:44:44 i Allmänt,

Jag avundas de som har en dröm och göra allt för att nå den! Jag har många drömmar men hur många har jag verkligen förverkligat? Det är såmycket som jag vill göra så var ska jag börja? Jag vill följa alla mina drömmar men hur ska tiden räcka till?

Jag var Hemhemma igår och träffade en gammal klasskamrat - Sjukt imponerad blev jag av honom. Han har haft en dröm sen barndomen och ska nu fullfölja den. I höst ska han bli läkare! Jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra för dig!

Sen var det invigning av våra seniorer enligt en 40 årig tradition i Vadsbro-Blacksta scoutkår :)

Igår flyttade Linnéa till Norge :) Sjukt kul! Jag beundrar dig för att du verkligen gjorde det! Ibland behöver man ge sig ut och få lite ny luft under vingarna...

Mina klasskompisars spontanutgång i onsdags blev riktigt lyckad :) Middag och sen krogen! Jag drack en öl för 94 kr. Den dyraste ölen jag någonsin har druckit och jag som inte ens tycker om öl!!! Men hallonöl var något jag bara var tvungen att prova! Jag valde mellan den och körsbärsölen för 72 kr och kom fram till att det ska jag ju dricka när jag åker till Lovisa ;) (Och nej, jag vista inte priset innan jag beställde den, då hade jag aldrig köpt den...)

Nu är jag tillbaka i Stockholm igen efter en snabbvisit hemhemma :) Borde plugga, borde verkligen göra det....

"De kan ta dina pengar, allt du äger och har men drömmen i ditt hjärta lever kvar!"

Bak nojja!

Publicerad 2009-02-23 20:10:10 i Allmänt,

Den senaste veckan vet jag inte riktigt vad som har flugit i mig... Jag har bakat 2 blåbärs/hallonpajer, 1 kaka, 2 matbröd och scones! Shit! Det var riktigt längesen jag gjorde något sånthär och nu har jag fått en överdos av det tror jag... :P Men det är faktiskt väldigt kul att baka och det uppskattas mycket mer än köpebröd! Undra vad jag nu ska baka för något?

Och om ni någon gång får syn på något som heter "kojs" så se upp! Jag varnar er för att smaka av detta ;P

Myskvällar :)

Publicerad 2009-02-21 17:28:21 i Allmänt,

Myskväll = Måbrakväll med trevligt sällskap eller med en trevlig film. Något som man helt enkelt mår bra av! 

Myskvällen igår: Björn och Carro var här :) Vi åt middag, snackade en massa skit och tittade på min Explorer Belt film - helt underbar film! Längtar tillbaka...

Myskvällen idag: Snart nedkrupen i soffan med film och paj :) Jag ska göra ingenting ikväll! 

Myskvällen i morgon: Lägerbål med Huvudsta scoutkår! Vi ska sjunga, elda och göra hajkbananer! Längtar ut till elden - att titta in i dess sken och bara drömma sig bort!  Explorer Belt Tyskland 2006

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela