Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Hela helgen

Publicerad 2015-11-30 09:03:38 i

Långledig och vilken helg det har varit :) Började fredagen med liten sovmorgon, god frukost och sen hjälpa Charlotta att flytta! När flyttlasset var lastat begav jag mig ut på stan. Många butiker besöktes och kan är stolt att jag kom ut med förhållandevis få saker. Värre blev det på Ikea... Kompletteringar till köket behövdes och sen gick jag lös på ljusen! Köpte även en gran så ni är julen räddad ;) Väl hemma var det bara att gå till Hemköp för inköp av middagen, fantasilös falukorv blev middagen då jag var vrålhungrig och kunde knappt tänka... Provade rödbetschips i våran nya skål, mycket gott! Därefter Fredagsdrik :) Vi har för mycket sprit, detta är vårat sätt att testa nya drinkar och få lite mindre sprit. Margarita var först ut! 
Lördag med lång sovmorgon och massa fix i lägenheten, nu är nästan alla flyttlådor uppackade och det börjar likna ett riktigt hem! På kvällen var det glögginflyttningsfest hos Sofia, väldigt trevligt! 
Söndag upp kl 7 för att tvätta!!! Medan tvätten tvättade hängde jag i tvsoffan framför mina vampyrer. När Thomas vaknat till liv började vi återigen fixa i lägenheten. Nu har vi kommit riktigt långt och jag är så himla nöjd 😊 Fick julpyssla lite men har lämnat det mesta åt veckan som kommer :) Åkte in till stan på kvällen kxh drack öl med Joel - väldigt trevligt och påtok alltförlängesen... Hittade en lapp när jag kom hem :) Gillar verkligen dessa lappar <3 

Tänkvärt

Publicerad 2015-11-26 09:32:50 i

Tittade en stund på Bonde söker fru igår. Den ena bonden sa något väldigt bra och tänkvärt. "Oavsett vad som händer kommer vi alltid ha dethär stunden, den är våran och det kan ingen ta ifrån oss!" Väldigt fint tycker jag för det är oftast de små stunderna och små sakerna som betyder väldigt mycket! 
Köpte blommor vill min sambo och vårat kök igår :) 

Invigning av köket

Publicerad 2015-11-25 09:05:56 i

Igår hade vi invigning av vårat nya kök :) För att göra det hela lite bättre så var Maria hembjuden på en bit mat som hon även fick hjälpa till att laga. Det är spännande att för första gången laga mat på en spis man inte vet hur den fungerar och först ska man även hitta alla kastruller och dylikt innan man kan börja laga... Så mycket spring mellan köket och flyttlådorna i vardagsrummet innan vi kom igång. Ikväll ska jag packa upp mer och ställa in lite i skåpen också :) 
Var väldigt trevligt att träffa Maria och vem vet det kanske blir en resa i vår för våran del i år igen! Fick lite att tänka så ska ta mig en funderare :) 
Vi invigde diskmaskinen på riktigt också så idag tog jag min skål till frukosten ren ur diskmaskinen - fantastiskt! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela