Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Utan dina andetag...

Publicerad 2012-05-31 23:05:54 i Allmänt,

Kent

Dagens höjdpunkt var absolut Kent konserten på Lokomotivet, magiskt att se dem i sin hemstad. Synd bara att vi missade första låten, måste säga att det är ju väldigt få band som börjar spela 2 min efter utsatt tid :P Men vi åt glatt kinamat istället på favorit stället - Ming :)
Men åter till Kent, många fina låtar! Kan verkligen inte bestämma mig för vilken jag tycket bäst om! Det är så många som är sjukt bra! Nya skivan är nog den bästa tror jag!
Tur att jag har en till konstert att se fram emot i sommar :)

Dagen idag

Publicerad 2012-05-30 22:13:24 i Allmänt,

Idag har jag varit trött... Vet egentligen inte varför för jag har faktiskt sovit ganska så bra inatt! Upp tidigt och ett benpass med Heléne innan jobbet idag :) Alltid lika härligt att träna på morgonen men träningsvärken börjar komma nu... Jag bävar för att resa mig ur sängen imorgon!
Jobbet gick bra, var en lugnare dag idag så vi hann rensa upp lite! Efter jobbet så blev det jordgubbar och glas, ost och kex till kvällsmat - riktigt fint :) Ibland får man unna sig lite! Har sen gjort något jag jag borde har gjort för länge sen nämligen städat på min byrå. Städat bland alla mina smycken och outsat de som behövdes! Nu är grymt nöjd med det och hur det ser ut i min lägenhet! Känns bra!
Så tiden som är kvar ska avnjutas med en kopp te i soffan framför datorn :)
Håller även på att lyssna igenom Kent - I morgon blir det konsert med dem :D Ska bli underbart!
Så sant som det är sagt!
Jag säger då det, ni killar, ni gör en galen men ändå kan vi inte släppa taget om er...

Väntan...

Publicerad 2012-05-29 20:45:27 i Allmänt,

Oj, vilken dag det var på jobbet idag! Eftermiddagen försvann i ett nafs och jag undra om jag fick allt gjort på rätt sätt... Det är bara att hoppas! Rörigt värre var de ett tag iallafall!
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå, om en stund ska jag ringa ett scoutsamtal för att tätt följt ha skypmöte med scoutordföranden i min region. Snart är scoutingen slut för den här terminen. Lite med blandande känslor men det ska bli skönt att inte ha mins 5 scoutmail om dagen att svara på :P
Hajk i helgen - Jag är laddad! Jag har fått den bästa uppgiften enligt mig själv nämligen att vandra efter alla och se till så att de mår br aute i spåret :) Passar mig utmärkt!
Så bara 5 min kvar innan jag kan göra mitt första samtal :) Sen ska jag ta kväll, undra vad jag ska hitta på! Solen och värmen (även om det är lite kallare idag) för så mycket energi med sig!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela