Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Frostnatt

Publicerad 2014-10-30 09:04:50 i

Inatt kom den rösta riktiga frosten. På min morgonrunda var allt vitt och kallt men väldigt fint i solens strålar! Har tränat innan jobbet, alltid lika skönt att vakna upp med en promenad och sen idag blev det axelpass! 
Ha en bra dag på er :) 

Tillbakablick

Publicerad 2014-10-29 21:43:33 i Allmänt,

I kvällens avsnitt i Bonde söker fru vidades det ett klipp från när de åker zipline. Det suger till lite i magen och jag känner lite avundsjuka. Jag vill också!! Jag vill åka zipline igen! 
Snart är det ett år sedan jag började mitt hittills största äventyr. Syndamerika med Rosabussarna :) Där jag bland annat fick testa på zipline på deras längasta lina. Helt fantastiskt och lite läskigt!! 
 

Utanför mitt fönster

Publicerad 2014-10-29 18:28:22 i Allmänt,

Idag har jag varit ledig. Det regnade först så det blev en förmiddag i soffan. Vädret blev sakta bättre i samma takt som jag började städa. Har hunnit med riktigt mycket plock i lägenheten samtidigt som teven har gått i bakgrunden. Har tittat på två program av Lyxfällan och man blir ju mörkrädd... Tänk att folk har sån dålig koll och stoppar huvudet i sanden och tror att räkningarna betalas av sig själva?? I min värld är det ofattbart! 
Har kört ett hårt benpass samtidigt som jag njöt av solnedgången utanför mitt fönster. 
Nu väntar jag på att min sambo ska komma hem innan jag börjar med maten :) Har även storhandlat så nu finns det mat i en vecka, minst ;) 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela