Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Påsk i Sandviken

Publicerad 2011-04-26 23:51:42 i Allmänt,

Som jag sa tidigare så firades Påsken i Sandviken. Det blev en mycket trevlig helg med Jaghmas mor och vänner. Vi träffade massor med folk och festade lite. Mest tog vi det lugnt! Massor med odis blev det iallafall ;) Så ja, det blev som en vanlig Påsk men ändå inte.

Påvägen dit visade GPSen in oss på en mycket spännande väg. Den vi åkte på blev bara mindre och mindre tills vi slutade på en grusväg och sen försvann teckningen men vi kom fram tillslut...


På lördagsmorgonen gick vi en prumenad (förbi systemet och Johan) och jag fick en kyss på kyssboron :)


Många skålar var det och 2 kvällar på krogen blev det!


Vädret var toppen hela helgen och jag fick lite färg när killarna fixade med sina bilar på söndagen ;)
På hemresan tittade vi förbi Daniel i Västerås :)

Uppe med tuppen

Publicerad 2011-04-22 09:32:32 i Allmänt,

Eller rättare sagt, sömnlös och kunde ej somna om. Vaknade 07,30 idag, då väckarklockan brukar ringa... Men eftersom jag börjar kl 12 idag hade jag ställt min på 10... Så jag klädde på mig och tog en härlig morgonprumenad :) Dock så vet jag inte om den rensade tankarna så mycket... Vill inte att den här helgen ska komma, har olust med mycket. Det kommer bli så definitivt nu. Vill inte!

Aja, snart ska jag väll hoppa in i duschen, äta frukost, kanske väcka killen som sover sött i min säng, jobba och sedan fara till Sandviken! Vi får se hur helgen slutar... 

Bra dag

Publicerad 2011-04-21 21:48:38 i Allmänt,

Idag har det varit en bra dag :) Martina och Andreas överraskade mig på jobbet och vi lunchade tillsammans :) Var väldigt kul att träffa dem igen! Hälsade även på Elin som åt på samma ställe :)
Efter lunchen gick tiden snabbt på jobbet! Mycket bokningar och jag tokstressade för att hinna klart med allt medans chefen fikade. Var måttligt road över det! Men jag hann! Sen kom Charlotta :D Fick umgås med henne i 2 timmar och det var väldigt kul att träffa dig igen och prata av sig lite!

Nu är jag hemma och ska packa inför resan till Sandviken... Vad tusan ska jag ta med mig? 

 
De har satt upp väldigt söta kycklingar i rondellerna här i stan, de är dock lite svåra att fånga när man åker runt i en bil... Men det ser trevligt ut :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela