Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Pollenallergi idag då...

Publicerad 2014-05-21 19:52:55 i Allmänt,

Ibland är det ju tur att man kan ta till lite allergi som snuva även om den kanske inte är allergi. Förkyld på jobbet och kort om folk på em! Men allt löser sig! Har dock ingen tid att vara sjuk nu! Så det fick bli allergi ;)

Hade sällskap på promenaden på lunchen idag av Zuki! Riktigt fin vovve, fick till och med klappa honom på slutet då han inte är speciellt kelig av sig och mycket reserverad! Men vi fick en härlig promenad i solen :) Lånade honom av min kollega som var på kurs och behövde lite hundpassning!Inte som tänkt...

Publicerad 2014-05-18 17:43:40 i Allmänt,

Igår efter jobbet längtade jag efter en stund på balkongen i kvällssolen med god mat. Men eftersom min sambo upptäckt ett djupt sår så var det bara att åka till akuten... Allt gick fint men kvällen blev inte riktigt son jag hade föreställt mig!
Så ikväll blir det tvårätters med bubbel och jordgubbar :) Dock så har solen gått i moln lagom tills jag slutat så vi får nog sitta inne :( Men men, inte så mycket att göra åt! Ska försöka packa upp en till låda så vi snart slipper kaoset!Början

Publicerad 2014-05-17 09:28:26 i Allmänt,

Nu börjar äntligen konserterna på Gröna Lund :) Och med min följeslagare Maria kan detta aldrig bli fel! Vi firar snart ettårsdag på våran vänskap och det var just under konserterna på Bråvalla som vi möttes!

Så igår först ut var Danko Jones på Grönan :) För tredje året i rad var det dags för en konsert med dem! Roliga texter, bra röst och mycket bra show! Fint väder och fina vänner - Kan knappast bli bättre! Därefter en till öl och snack på monks :)


Tack Maria och Erik för en bra kväll!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela