Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Kurs

Publicerad 2018-09-28 08:34:54 i Allmänt,

Jag var i tisdags och onsdags på en kurs med Stjärnurmakarna om att öka lönsamheten i en butik. Väldigt intressant och lärorikt för mig som snart ska ta över två butiker! Dessutom så verkar de vara ett väldigt härligt gäng! 😊
Detta var den bästa kursen på länge som jag har varit på! Och den var dessutom i Sthlm så jag hade kort resväg! Tisdagen blev en heldag, jag började med gymmet (istället för sovmorgon) och vi avslutade med en drink efter middagen på scandic vid centralen!
Onsdagen blev en kortare dag och jag hann med en liten kort tur på stan innan jag åkte hem!
Nu väntar jobb och att få ner all kunskap och få med de andra i butikerna!

Inte visste jag att jag hade två kängurus hemma 😉


Lugn helg med vänner

Publicerad 2018-09-24 08:34:48 i Allmänt,

Tänk att vi är hemma så mycket nu för tiden! Det är helt fantastiskt att inte fara runt hela tiden och faktiskt ha tid att vara lite spontan också!
Fredagen blev finmiddag med blått bubbel och laxburgare - blev väldig gott och sen en film på det!
Lördagen startade lugnt med gym och tvättstugan. Därefter lite plock hemma innan vi plockade upp lite folk och åkte till Åkersberga för kräftskiva hos Björn och Ida 😊 Väldigt trevligt hade vi det! Först kräfter och skit snack. Sen spel inpå småtimmarna! Vi kröp ner i sängen hemma kl 3... Det var lite väl sent!
Så söndagen blev lååång sovmorgon. Katten var inte riktigt med på den planen och vi som en stund på soffan så att husse fick sova ostört i sängen. Därefter brunch med pannkakor och äppelkonpott 😊 Thomas tycker att vi ska ta reda på så många äpplen som möjligt, jag undrar hur vi ska lyckas... En promenad hann vi även med innan vi åkte hem till Strep för ett spontant söndagshäng med spel och pizza 😊 
En väldigt bra helg helt enkelt! Mycket vilande och många vänner ❤️ 


Kl 3 på natten vill jag faktiskt kela då husse och matte varit borta hela kvällen!!


30 års firande!

Publicerad 2018-09-18 18:02:28 i Allmänt,

I helgen var det dags att fira med mitt gamla gymnasiegäng att vi alla fyllt 30 år! Jag började dagen med att mysa med Boomer, ett mördarpass på gymmet i form av cirkelträning och sen kom Martina förbi innan vi åkte in till stan. Vi började med att köra ett Scherlok escape room 😊 Väldigt kul, dock sprang vi runt som fem yra hönor innan vi började samarbeta med varndra 😂 Men vi klarade det på 45 min, vilket ändå får tyckas som bra! Det var väldigt kul iallafall och lite frustrerande...
Därefter en drink/kaffe innan vi gick till Smak för en väldigt trevlig middag! Vällagad och goda smårätter där jag tog sju olika och allt var fantastiskt gott! Där avhandlades mycket skitsnack då vi alla inte har setts, bara vi på ca 4 år... Mycket har ju hänt sen dess!
När vi var mätta och glada gick vi vidare till en bar inne i stan, de spelade lagom hög musik, gjorde goda drinkar och vi kunde sitta och prata - perfekt! Kvällen blev ganska tidig då jag och Martina var hemma strax innan kl 23!

Söndag morgon blev tidig då jag skulle vara kl 10 i Örebro på scoutmöte. Plockade upp Roger i Eskilstuna påvägen då det alltid är trevligare att samåka! Vi körde vårat första avslutningsmöte för DUST, vi gick igenom delar av utvärderingarna och kan hittills vara väldigt nöjda! Nu är det lite kvar att göra innan vi kan avsluta det i november! 
Tillbaka i Eskilstuna passade jag på att träffa Helene och Adam ock deras fina lilla tjej. Väldigt mysigt med fika och te, nästan som förr 😘 
Därefter hem till Martina för att hämta Thomas busskort som hon hade fått med sig innan jag landade hemma hos mamma strax efter kl 20 och 40 mil senare... Jag fick mat och lite vin och det fick avsluta en bra helg! 


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela