Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

30 års firande!

Publicerad 2018-09-18 18:02:28 i Allmänt,

I helgen var det dags att fira med mitt gamla gymnasiegäng att vi alla fyllt 30 år! Jag började dagen med att mysa med Boomer, ett mördarpass på gymmet i form av cirkelträning och sen kom Martina förbi innan vi åkte in till stan. Vi började med att köra ett Scherlok escape room 😊 Väldigt kul, dock sprang vi runt som fem yra hönor innan vi började samarbeta med varndra 😂 Men vi klarade det på 45 min, vilket ändå får tyckas som bra! Det var väldigt kul iallafall och lite frustrerande...
Därefter en drink/kaffe innan vi gick till Smak för en väldigt trevlig middag! Vällagad och goda smårätter där jag tog sju olika och allt var fantastiskt gott! Där avhandlades mycket skitsnack då vi alla inte har setts, bara vi på ca 4 år... Mycket har ju hänt sen dess!
När vi var mätta och glada gick vi vidare till en bar inne i stan, de spelade lagom hög musik, gjorde goda drinkar och vi kunde sitta och prata - perfekt! Kvällen blev ganska tidig då jag och Martina var hemma strax innan kl 23!

Söndag morgon blev tidig då jag skulle vara kl 10 i Örebro på scoutmöte. Plockade upp Roger i Eskilstuna påvägen då det alltid är trevligare att samåka! Vi körde vårat första avslutningsmöte för DUST, vi gick igenom delar av utvärderingarna och kan hittills vara väldigt nöjda! Nu är det lite kvar att göra innan vi kan avsluta det i november! 
Tillbaka i Eskilstuna passade jag på att träffa Helene och Adam ock deras fina lilla tjej. Väldigt mysigt med fika och te, nästan som förr 😘 
Därefter hem till Martina för att hämta Thomas busskort som hon hade fått med sig innan jag landade hemma hos mamma strax efter kl 20 och 40 mil senare... Jag fick mat och lite vin och det fick avsluta en bra helg! 


En lugn helg hemma

Publicerad 2018-09-10 18:04:19 i Allmänt,

Denna helg har vi bara varit hemma och tagit det lugnt! Jag somnade i soffan vid nio tiden i fredags... Lördagen började med ett cirkel pass på gymmet! Efter lunchen så städade vi i bokhyllan och fixade lite. Blev hemmagjord pizza och panacotta till middag 😊 Pizza och rödvin är ju en väldigt bra kombination! Det blev även en försenad fredagsdrink - Piña colada, ännu en favorit! Myskväll i soffan och katten har äntligen lärt sig att han inte ska jaga ljusen...
På söndagen fick jag sovmorgon då Thomas gick upp med våran morgonpigga katt som vaknar vid 5... Efter frukosten gick vi 5 km i skogen, är så skönt att bo nära skogen! Vi plockade björnbär på vårat ställe och njöt av det härliga vädret!
På em skulle vi städa men när jag fixade lunch och bakade bullar så hörde Allisons av sig och undrade om vi ville komma över på fika! Det är ju roligare med fika än städning så valet blev lätt 😉 Vi packade med oss bullar och åkte på fika. En fika som sen blev till middag ❤️ Härlig en med fina vänner och spontana dagar 😊
Vi kom hem vid halv tio och då var det bara att förbereda för måndagen! Nu blir det en vecka med jobb och träffa lite vänner på kvällarna!
Hemgjord pizza med egen pesto 👌Ny hängmatta i bokhyllan ❤️

Kardemummasnurror med äppel och kanelfyllning 😍

Dubbla regnbågar på båda sidorna av tåget!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela