Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Ett ord

Publicerad 2013-07-26 18:54:48 i Allmänt,

SEMESTER :D
Nu är det min tur att ha en vecka! Denna vecka kommer bjuda på fjäll och scoutläger! Idag var det verkligen segt på jobbet, inga kunder och superbra väder utanför. Lämnade ut glasögon till en av mina favoritkunder och fick väldigt fina ord - tack, det värmde och jag är glad att allt slutade bra!

Nu halvligger jag på min stora ryggsäck (höll på att skriva väska men ändrade mig...) och väntar på tåget! Tåget mot min mor så att det kan bära av mot Norge imorgon!


På återseende!

Värmebölja

Publicerad 2013-07-25 13:53:19 i Allmänt,

Shit vad det är varmt ute!!! Sitter ute på lunchen men funderar nästan på att gå in så att jag inte svettas bort :P Samtidigt som det är väldigt skönt med värme!

Igår avnjöts kvällen på en strand! Passade mig utmärkt hade dock inga badkläder med utan fick titta på de två som plaskade med våtdräkt ;)
Invigde min nya vattenflaska och är mycket nöjd :) Köpte även nya strumpor, regnbyxor och sovsäckslakan! Nu är jag redo för fjället!! 1,5 arbetsdagar kvar...Ledig dag

Publicerad 2013-07-24 14:23:35 i Allmänt,

Jag gillar att de två senaste inläggen har jag skrivit på bussen hem från två trevliga kvällar :) Alltid lika trevligt att skriva på bussen och bra, för då somnar jag ju inte :P 
 
Idag är jag ledig. Känns riktigt skönt att bara vara hemma och fixa med massa saker. Har fått sovmorgon, tvättat (det var på tiden...), städat och skurat golven! Har packat fram allt jag behöver till det kommande lägret förutom det jag ska köpa lite senare idag. Nu återstår lite mer fixande innan jag får ge mig ut på stan och sätta sprett på pengar ;) 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela