Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Gustav här :)

Publicerad 2008-10-31 20:27:03 i Allmänt,

Igår var Gustav här :D En utav mina favorit Gustav! Vi hade många planer för kvällen och skulle träffas efter att jag varit i skolan och sen jobbat, men som tur var så lyckades jag avstyra jobbet :)

Vi skulle gå på bio, gå ut eller bara träffas! Det hela slutade med att vi åkte hem till min klasskamrat Björn och hade en väldigt lyckad spontan spelkväll! Det hela vär jättekul! Nu har Gustav fått träffat Björn, Carro och Kristin och de verkade tycka om varandra :) (Och Björn det kommer snart en lista ;) Och jag ska kopiera en till dig Gustav också...)

Sen åkte vi med det inbyggda regnet hem i regnrusket och bara var! Idag så var det skola för min del så vi gick upp, åt frukost och sen var det dags att säga hej då... Jag skulle vilja ha folk här hela tiden! Det är så grymt kul!

Det är inte alla dagar man blir kallad matt och färglös av sina lärare :P På vårat seminarium om "Det röda ögat"

Sen åkte jag hem, kom lagom innnanför dörren och så ringde det på dörren... Vem tusan är det som vill mig något? jag kikade ut och såg att det stod någon där, öppnade och såg en jättesöt häxa som sa "Bus eller godis?" Typiskt att man inte har något godis hemma... Så det fick bli bus för min del och fram hoppade en varulv och en svartklädd filur :) De var jättsöta!

Och städat har jag också gjort, så nu är det väldigt fint här! Undrar dock hur länge det kommer att vara så...

Sen ringde det i telefonen och allas om känner mig vet att mitt hem är öppet för mina vänner (och bekanta) så nästa Västeråskille ska övernatta hos mig inatt då ;P Stackaren skulle ut här i storstan och hade ingenstans att sova...

Det röda ögat

Publicerad 2008-10-29 19:50:27 i Allmänt,

Jag är inte speciellt blödig av mig och äcklas inte lätt av äckliga/konstiga saker men nu när jag sitter och plugga blev det hela lite mycket även för min del! Jag sitter och läser på inför morgondagen och tittar på en massa läskiga bilder med temat "Det röda ögat"! Det finns väldigt mycket man ska akta sig för! (Även fast de flesta bilderna är extremfall.) Men det hela blev lite mycket ävan för mig...

Dags för en paus inna jag återgår till mina läskiga bilder på allt vad som kan hända i våra stackars ögon!

Dagens tips: Var rädd om dina ögon, du har bara två! (Jag lovar du behöver båda!!!!)

"Vi skapar inga problem om det inte redan finns några."

Publicerad 2008-10-29 16:27:48 i Allmänt,

Ja, för varför skapa problem om det inte finns några. Låter bra dumt! Detta får man i alla fall lära sig som optikerstudent! Fast det gäller kanske livet i allmänhet också... Men ibland kan tror jag att man söker sig lite till problem och vissa verkar ha benägenhet för att skapa problem också. Jag tror att jag kan dras lite till problem ibland, viljan att vilja lösa dem är för stor! Eller för att det är roligat när det händer något. vad som händer spelar oftast inte så stor roll? (Även fast det är trevligare om det händer bra saker.)

Idag har jag varit i skolan och gjort en jättebra synundersökning på Marcus! Han ville till och med göra glas av mina värden *stolt* Jag kan mer än vad jag tror!

Sen var jag inne i verkstan ett tag men tröttnade snabbt och åkte hem... Det problemet får jag ta tag i en annan gång! (Typ på söndag när ingen annan är i verkstan.)

Jag gick hem idag :) Dt regnade inte och det var skönt att få ordning på tankarna lite... (Eller ja, gå helt i min egna värld och tänka.)

Så glöm nu inte:

"Skapa inga problem om det inte redan finns några"  - Det blir mycket enklare så även om det inte handlar om en synundersökning...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela