Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Höst

Publicerad 2016-10-30 17:49:27 i Allmänt,

I helgen har den härliga hösten kommit tillbaka! Solen har lyst och det har varit fint väder! Jag var ledig i fredags och gjorde det vanliga - Städade och tränade! På kvällen gick jag på Sångbokssittning på MF alltid lika kul att vara där och fantastiskt att sångboken äntligen är klar! Mycket sång och skratt blev det! Gjorde ett klokt val och åkte hem kl 23,55 istället för att gå vidare ut!
Lördag blev det jobb! Vi hade en bra dag och på kvällen tog jag bilen till Helena för att fira hennes lägenhet och födelsedag. Väldigt fin lägenhet och kul att träffa alla som var där! Åkte hem vid tolv och det var väldigt skönt att ta bilen, tack Maria för sällskapet!
Idag ställde vi om klockan så fick sova en timme extra vilket var väldigt bra för när jag vaknade utvilad en timme innan klockan ringde så var det bara att gå upp och träna! Skön promenad i solskenet och sen frukost med Thomas innan jobbet! Idag var det väldigt lugnt men vi hann med mycket i butiken - skönt! Jag tog mig även ut och fotade lite glasögon för kommande inlägg, blev riktigt nöjd även om folk undrade vad jag höll på med... Nu påväg hem, levande ljus och tv soffan väntar efter middagen :)

Morgonföreläsning

Publicerad 2016-10-25 18:44:50 i Allmänt,

Idag var jag upp innan tuppen! Åkte två timmar tidigare än normalt till jobbet för att gå på en inspirations föreläsning. Den var riktigt bra. Det var ingen sån sälg föreläsning där man får massa tips och knep utan det handlade om att vara den man är och se sina medmänniskor för känner sig kunden sedd då kommer den tillbaka. Det handlade om att vara snäll och våga ge varandra komplimanger. Det handlade om hur vi omedvetet och ibland medvetet påverkar vår omgivning! Vi är varandras arbetsplats och man kan med både hjälpa varandra och själva varandra med hur man själv är. Både bra och dåliga dagar smittar... Dessutom så får man inte bra dagar, man får inte häller dåliga dagar. Man får dagar! Dagar som vi själva får fylla och se till så att de blir bra! Låt inte den dåliga tanken få rot, den växer snabbt. Och låt saker studsa av. Vi tar in dubbelt så många intryck nu som för några år sedan. Om vi inte stänger av ibland så lär vi kollapsa. Jag ska försöka stänga ute dåliga intryck och göra så bra dagar jag kan. Försöka att inte klaga på sånt som jag inte kan påverka. För hur många gånger har inte sl "förstört" min dag?
Många bra saker att tänka över men fram för allt att vi duger som vi är och det är vi som säljer. Vi som personer för trivs inte kunderna med mig så kommer de inte tillbaka.

Hemhemma helg med rek

Publicerad 2016-10-25 07:36:58 i Allmänt,

Helgen har spenderats hemhemma. Vi har varit hos både mor och far och fått väldigt god mat och blivit ompysslade. Men tanken med helgen var också att planera blivande bröllop. Så vi har farit runt, tittat på lokaler och blivit aningens oklokare. Trodde nog att detta skulle vara hyfsat lätt men icke. Folk kan ju inte när vi hade tänkt så nu blir det till att klura lite. Har några riktigt bra alternativ iallafall :)
Förutom det hann vi med två riktigt fina middagar, träffa mormor och Martina med familj :) Blev även en tur i skogen där vi hittade 10 svampar... Blev även lunch och fika på Sigridslund, kan varmt rekommendera alla att åka dit! Väldigt mysigt ställe och myclet fina saker!

Åter i Sthlm på söndag em träffade jag Gustav över en fika innan han tog båten vidare till Gotland :) Därefter hem till Emma och Philip för att reda ut lite frågetecken och få en myclet god middag! Full fart, nu är det vecka så jag kan vila upp mig igen ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela