Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Rullar på

Publicerad 2016-07-31 10:22:24 i Allmänt,

Nu är det mest jobb, jobb och mer jobb. Kvällarna fyller jag med goda middagar, vänner och min sambo! Nu är scoutlägret igång och jag tror det har gått bra, jag har inte hört något annat iallafall :)
Vi har haft två kvällar hemma med god mat, först rödbetssallad med lammkotletter och igår zucchinipizza av mammas zuzzini och vitchokladkladdkaka med hallon som Thomas plockat på sin cykel tur 😍 Det går ingen nöd på oss! Tränade idag och gick ner till sjön där näckrosorna blommar, väldigt fint!

Keb planering

Publicerad 2016-07-28 09:21:54 i Allmänt,

Gustav och Theo är i Sverige så vi passade på att planera lite mer kring keb igår men fram för allt passade vi på att umgås med våra vänner :) Emma och Philip var också över och vi kommer få en fantastisk vandring!!
Morgonen började med promenad och träning. Jobbade sedan hela dagen innan jag fick åka hem till våra gäster!
Testade ett nytt recept på blåbärsbrownie och det uppskattades :) Mums vad god den var!
Det blev ganska sent innan vi kröp i säng och precis innan jag ska lägga mig så drar Thomas till sig allt täcke och håller om det, som om det är mig han kramar på 💜

Hemfärd

Publicerad 2016-07-25 09:28:54 i Allmänt,

Långhelg i helgen och i fredags åkte vi hemhemmåt. Vi stannade en stund i Nyköping, lunchade med Pappa och inhandlade karta. Vi var kokta i blå faran då solen låg på hela tiden och ACn fungerar inte... Så vi svalkade oss inne en stund innan vi åkte vidare mot mamma. Vi fikade på Kvarnen 💗 och njöt i trädens skugga. Väl hemma hos mamma blev det ett dopp i ån och sen vila på altan. Thomas städade bilen och efter middagen gick vi ut en sväng i skogen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela