Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Daniel Adams Ray

Publicerad 2011-06-30 11:11:00 i Allmänt,

Igår var det dags att gå till Brasseriet och se honom :) Kanske inte min favoritartist men han var väldigt bra live :) Hade en ytters trevlig kväll med fina vänner och pojken! Synd bara att det tog lite tid för maten när vi åt... Men fick god mat tillslut iallafall! 
Gryningspyromanen
"Igår var jag högst upp. Imorgon är jag nedanför Jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd Jag vill känna mer, Se mer än jag ser. Något kommer brännas ned En miljon på banken men ingenting att leva för"

Semester dag 3

Publicerad 2011-06-29 19:07:57 i Allmänt,

Idag har jag varit i Eskilstuna :) Jag har fixat lite i lägenheten, varit en sväng på stan och solat :) Efter 2 timmar i solen så var jag ganska så varm och häll på att dö av värmeslag! Men det var det värd, är lite brunare nu. Har även testat att färga mina ögonfransar så att de är lite mörkare och är sjukt nöjd. Nu väntar middag och sen utgång :)"Lär dig livet stora gåta - älska, glömma och förlåta"
Läste ut min bok som jag jobbat med sedan Argentina. Väldigt bra var den och man fick sig en liten tankeställare. Idag var det Argentina värme ute och jag saknade någonstans att bada. Höll på att smälta bort!

Nej, nu måste jag kansta mig genom duschem för jag ska på middag om 50 min! Sen utgång :)

Semester dag 2

Publicerad 2011-06-29 19:01:15 i Allmänt,

Lite mer rensande i mammas trädgård och en hel del loppisarbete stod på schemat. Kelade väldigt myket med hästarna också då hovslagaran var där och gav dem nya skor :) Mina fina hästisar! 30 och 31 år är de så de börjar bli lite gamla...
Vi har även städat ur lite kläder i mammas garberob. Gissa om vi hittade kul saker! Tror dock inte min syster vill att jag lägger upp de bilderna, haha ;) Mammas kommentar till hälftern av kläderna: "Åh, den här har jag sytt själv" Min syster kommentar till mycket: "Den är ju sjukt modern nu"
Systern fyllde på sin garderob, mamma blev av med kläderna och jag fick mig ett gott skratt :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela