Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Ur funktion

Publicerad 2009-10-28 15:20:14 i Allmänt,

De senaste dagarna har mitt internet varit ur funktion... Men jag hoppas att det ska funka bra den kommande månaden för man kan visst bara surfa till en viss del på sitt trådlösa internet... Man lär sig något nytt varje dag!

Jag håller för fullt på med mitt examensarbete och det går bra! Sitter just nu i skolan och fördriver lite tid. Sen ska jag förhoppningsvis äta något gott mer Robbin.

Förrsten så har jag slutat på scoutrna här i Stockholm!

Varför?

Publicerad 2009-10-22 16:13:34 i Allmänt,

Hur kom du in?
In i mitt huvud
In i min dröm
Gjorde mig sömnlös
Gjorde mig orolig
Vad tusan gör du i mitt huvud
Fortfarande
Snälla försvinn därifrån
Låt mig få ro

Med målet i sikte

Publicerad 2009-10-21 22:34:28 i Allmänt,

Jag hade mitt sikte inställt på målet, målet nåddes och nu är jag nöjd :D Invigdes som supermarskalk idag :D Vilket betyder att jag får gå på nästan alla studentfester och att jag får en "halv" mf overall :)

Idag har vi undersökt barn! Det var barn överallt men jag är otroligt nöjd med min undersökning! Det gick himlans bra och min unge var snäll, eller ja, ganska iallafall! Dock så var det stoj och full fart - trött är jag nu!

På tuben hem idag hörde jag en man säga "När jag var i Tyskland..." Haha! Det fick mig otroligt full i skratt och tänka på...


"När jag var i Tyskland, då..." (den som vill höra historien får höra av sig ;))

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela