Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Idag

Publicerad 2008-12-30 23:38:25 i Allmänt,

Idag var jag och jobbade igen! Börjar verkligen få ångest över pluggandet nu, måste ta tag i det hela...

Lunch med Sofia :D

Och sen var vi hos Charlotta och planerade vad vi ska göra på nyår (vi tyckte att det var dags nu)! Så nu är allt under kontroll och resten löser sig ;)

Äntligen fick jag den :D

Publicerad 2008-12-29 23:24:09 i Allmänt,

Nu har jag fått min efterlängtade födelsedagspresent :D Det tog ju bara ett halvår, men nu har jag fått den! Så nu ligger jag här i sängen och testar min nya dator med trådlöst internet (eftersom det är radioskugga överallt annars i vårat hus, men i mitt rum i sängen fungerar mobiler och sådant :P)

Men jag är riktigt nöjd med min present än så länge i alla fall och nu kan ingen som kommer hem till mig klaga över min ursnygga dator (klumpen borta i hörnet)!!!

Nej, nu är det kanske dags att sova... Jag ska ju jobba och planera nyår i morgon :)

Bildtittning

Publicerad 2008-12-27 21:02:34 i Allmänt,

Nu, äntligen har jag kollat igenom alla mina bilder eller i alla fall alla bilder från 2,5 år tillbaka! Vilket är väldigt många!! Det har varit jättekul och jag har gjort så otroligt mycket kul saker med mina underbara vänner som alltid vågar bjuda på sig sjkälva (mer eller mindre) ;)
Och till själva framkallningen blev det 360 bilder :D (Och då har jag varit hård mot mig själv)!

De som gör sig bäst på mina bilder är nog Gustav M och Linnéa, jag har jättemånga underbara bilder på dem! Och sen har väldigt många fina bilder på många andra :) Och tro det eller ej! Jag har hittat en bild på Anna där till och med hon har lyckast göra någon konstig min ;)

Så nu till en litenfavorit som jag inte har laggt ut här än...På äkta scout vis ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela