Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Middag ute

Publicerad 2015-07-31 09:09:24 i

Igår var det dags för lite aw och middag ute med bästaste Maria :) Det var ett litet tag sedan vi sågs senast och det var väldigt trevligt att träffas igen! Vi började med varsitt glas cava innan det var dags för tapas :) En mycket trevlig kväll!! 

JobbJobb

Publicerad 2015-07-30 09:30:48 i

Igår hade jag en ganska dålig dag, det är väldigt uttröttade att folk inte kan hålla det man kommer överens om... Men nya tag idag! Jag har tränat och hållt min plan om ett "sundare" liv hittills i veckan iallafall - nöjd än sålänge! Ett träningspass kvar denna vecka och en helt ledig helg <3 Loppisfynd

Publicerad 2015-07-28 09:17:10 i

Nu när vi och alla saker har kommit hem så får man börja packa upp sina fynd :) På världens bästa loppis dvs Vansbro-Blackstas scoutkårs loppis fyndade jag punschkoppar, två glas och en annan kopp! En klänning och en kjol fick också följa med hem. Men mest nöjd är jag med mina punschkoppar :) 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela