Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Scouthelg

Publicerad 2009-03-30 20:18:59 i Allmänt,

Helgen tillbringade jag på jobbet och sen med scouterna :) Vi var ute på Kullen och fixade! Och efter att seniorerna hade kommit över sitt hat mot oss ledare så blev det även ett seniormöte med drinkblandning :) De är för underbara mina små seniorer!!

Sen var det skönt att komma hem!

Idag var det skola och sen träffade jag Simon :)

Nu är det tentaångest på riktigt och praktsika proven närmar sig med stormsteg!!!!

Hmm

Publicerad 2009-03-26 20:10:56 i Allmänt,

Hur lyckas jag? Jag förstår inte hur jag alltid ska lyckas!
Oavsett vad så lyckas jag... ALLTID! Men det är väll sådan jag är antar jag!

Mer att göra - Mer kul saker att göra :D

(Nu ska jag bara avsluta de mindre kul sakerna...)

Om jag inte blir optiker när jag blir stor så ska jag bli scout på heltid ;) Det tror jag skulle passa mig och min omgivning väldigt bra...Explorer Belt Tyskland 2006

EARTH HOUR

Publicerad 2009-03-25 19:45:25 i Allmänt,På Lördag så släcker massor av stora städer ner för att visa att miljön betyder mycket. Många huvudstäder men inte Stockholm!!! Vad är det för skit? Visst att man förlorar massor av pengar på det men vi gör det för att visa att miljön betyder mycket för oss. För utan en välmående miljö så får vi inget roligt liv... Och eftersom Sverige säger sig vara ett ledande land inom miljötänk så tycker jag att det är skamligt!

Jag tänker iallafall släcka mina lampor och hoppas att många andra gör det också!!


Visst har vi fått sjukt snygga mjölkpaket?


Jag klarade Ögats Optik :D Fick 4,8 poäng och har blivit upprättad (godkänt var 5) så på mig så står det G :D :D Är sjukt glad och lättad! Ingen omtenta för mig! :D

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela