Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Vilddjuret!

Publicerad 2008-06-30 23:38:16 i Allmänt,

Jobbade idga, åkte direkt efter jobbet till scouterna för att resa tält, bära prylar och snacka skit :)

Jag kommer att kunna vara med på loppisen i år :D (I alla fall en lite stund för sen ska jag iväg och segla Biscaya...)

Är rätt trött nu när jag har kommit hem, men då ska katten passas... Just nu så springer hon  runt här där jag sitter... Upp på stolarna, på bordet, hoppar upp i skinsoffan (hör det fint rivande ljudet av klorna), här lite mer klor i soffan när hon hoppar upp på armstödet och sedan en liten duns när hon ramlar ner på andra sidan... Sen upp igen, en sväng på bordet, i fönstert och sedan en tur på golvet... In bland sladdarna bakom teven, vid datorn och vid sterion...  Sen nyser den lite av allt damm den har hittat överallt där man inte kommer åt att städa... fats nu tyck den äntligen ha lugnat ner sig lite, efter sådär en 2 timmars lekande och hoppande upp och ner från våra möblre... Nu sitter hon här framför mig och är bara jättesöt :)

Helgen

Publicerad 2008-06-29 14:48:35 i Allmänt,

Ja då var men hemma igen från Stockholm, och gissa vad mamma och pappa hade när jag kom hem!!!
Så sjuk söt!!!
Tuss

  


Men nu ska jag berätta lite om Stockholm.
Martina, Sofia och Charlotte kom upp till mig igår, vi åkte ut till Lidingö till lägenheten :) Efter en liten rundvisning som de klarade av mycket bra själva så var det dags att fixa till sig och ge sig iväg ut!

Vi hade bokat bord på Michelangelo,en mycket trevlig resturang i Gamla stan, där Saga jobbar (för att få träffa henne också) och så kom Kerstin dit! Det var ju nästan därför vi träffades, för att ha en liten återträff på en resturang :) Det hela var mycket trevligt och jag kan rekommendera den halvt inbakade pizzan ;)

Därefter gick vi vidare till en bar där Charlotte och Sofia fick sin efterlängtade Cosmopolitan :P

Sen åkte vi hem och konstaterade att det går att sova 4 personer i minsäng :) Dessutom så lyckades alla sova bra :D
Min säng är såååå bra :D

Men jag är väldigt nyfiken på Mattias ursäkt nu som han har sagt att jag ska få, när han har nyktrat till! Så nu väntar jag med spänning! Bättre sent än aldrig, eller? Jag hade nog föredargit den lite tidigare, varför dra ut på saker och ting när man vet att man har gjort något dumt?

Jag förstår mig inte på det motsatta könet! Jag försöker men det går inge vidare... Ska ta tag i det här nu!

Stockholm igen

Publicerad 2008-06-28 11:34:45 i Allmänt,

Ja, nu var man tillbaka i Stockholm över helgen...

Oj, vad folk det finns här, det är nästan jobbigast allt folk!

Åkte direkt ifrån jobbet igår! Vilken jobbardag det var! Satte mig på tåget och var helt slut.... Jobbigt när man är för lite folk i butiken och måste jobba som en liten tok...

Åkte hem till Carro, åt mat, drack vin och hade det allmänt bra :)
Sen försökte jag prata lite med Richard, den token... Jag förstår mig inte på honom. Varför kan han bara inte fårga mig saker istället för att gå och tro saker och sedan undvika mig?
Killar är konstiga ting...

Vaknade idag, ont i halsen :(
Men snart kommer Sofia, Martina och Charlotte :) Vi ska äta mat på Sagas resturang och Kerstin kommer och vi ska ha en liten "återträff"! Ska bli kul!

Men just nu är jag vakt åt den lilla hunden! För hans matte är ute på stan och gör slut på aldeles för mycke pengar ;P
Fast hunden sover så jag gör ett utmärkt jobb ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela