Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Dålig dag

Publicerad 2010-06-29 21:07:29 i Allmänt,

Det började bra men slutade dåligt! Vet inte riktigt vad som hände när jag gick hem från jobbet... Men jag belv sjukt less på allt och sen dess har jag inte lyckats gjort så mycket.
Beror detta på att det är väldigt ensamt i denna stad? Eller på att jag är väldigt trött och lite stressad över allt på jobbet?

Jaja, imorgon blir det till att jobba sent med att inventera.
Igår planterade jag smultron på min balkong :)

Midsommarhelgen

Publicerad 2010-06-27 23:10:36 i Allmänt,


Midsommarafton firades med några vänner hos Johan i Bieskogen! Det hela var mycket trevligt. Vi åt god mat, spelade kubb och snackade en massa skit! Det blev både lunch och middag och ett kvällsdopp för några.
"Titta en grävling!!"Dagen efter, när vi väl åkte hem från Johan (blev lite sällskapsspel på morgonen), så välte jag och Gustav kajak hemma hos mig :) Det är kul med kajak! Och det är inte så lätt att försöka lista ut hur man gör en eskimåsväng, det är så mycket lättare när man sitter på bryggan och ger goda råd...

Idag har jag tagit en tur med min häst, det var en härligt tur som avslutades med bad för båda hästarna! Därefter var det en tur med kajaken som gällde! Och jag kommer ha träningsvärk i morgon!! 
Sen for jag till loppisen för att bära saker, sätta upp tält och sortera prylar! 
Jag kommer sova gott inatt, så godnatt!

Vecka 2 som optiker

Publicerad 2010-06-24 22:33:59 i Allmänt,

Jag avslutade min vecka med att bryta av en sadelarm och att se ett sådant rött öga att jag inte kunde avgöra om linsen var inbakad i det röda eller om kunden hade fått ur linsen ur ögat! Tur att man har kollegor då!
Vi har semestertider hos oss, det märks! Väldigt mycket att göra, så jag får komma in i det hela den hårda vägen...

Midsommar ska firas hemhemma och hos Johan! Det blir bad, grill och trevliga vänner! Hinner nog med lite loppisfix också hoppas jag :)

Jag har handlat smultronplantor idag :) De ska jag plantera på min balkong och sen njuta av dem!

Så trevlig midsommar till er!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela