Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Midsommar :)

Publicerad 2012-06-26 22:40:21 i Allmänt,

Jag har fått en fantastisk midsommarhelg :) Det började med att solen sken och peppar peppar så gjorde den det hela aftonen! Helt otroligt! Vi bröjade med en lunch hemma hos min moster på landet. Alltid lika trevligt att komma dit och träffa familjen. Lax, potatis och sedan tårta på menyn! 
 
Plockade årets första smultron :) 
 
Därefter var det dags att bege sig till Eskilstuna och Sundbyholm för mer firande! En fantastisk picknick med engångsgrillar dukades upp och kvällen började med picknick bredvid stranden. Mycket trevligt och ett bra firande! Men eftersom Bobby inte kunde vara med så begav vi oss därefter hem till mig för att fortsätta fira! Och jag kan lova att vi fick ett gediget midsommarfirande med dricka, nubbe och kubbspel kl 3-4 på morgonen. Därefter var det tack och godnatt! 
 
Picknick :)
Heléne ska grilla
Strandmys!
Var det någon som skulle bada? Nja... Känna på vattnet iallafall! 
Efter som min dator inte vill skriva bildtext så får bilderna tala för sig själva ;) Jag tycket iallafall att Charlotta och Lovisas uppladdning inför kubbspelat är snyggast :) Och Hallands flädern, den var det åtgång på! 
 
Mycket trevligt firande! Lördagen bestod av sömn, bakispizza och film :) Mysigt det med men känns lite dumt att slarva bort en hel dag bara sådär... Men det bästa av allt var att det var lördagen och att söndagen återstod :) En söndag med sovmorgon och Parken Zoo :) Många fina djur har de att titta på! 
 
Apor, Fossa, Flamingos (väldigt vacker fågel), Stort djungeldjur och litet djungeldjur! Den sista är faktiskt en mushjort, mycket märkligt djur om jag får tycka... 
 
Tack alla inblandade för en bra helg :) 

Idag

Publicerad 2012-06-26 22:10:57 i Allmänt,

Mycket att göra på jobbet idag, var typ fullbokad. Åt lunch med Lina vilket var mycket trevligt! Har haft onsdag i huvudet hela dagen så chefen hade lätt kunnat lura i mig att jobba till 19 istället för 18 för jag var helt inställd på det när klockan slog 18 ;) Men gick till gymmet istället. Körde ett hårt pass med blandade kroppsdelar och höll på att ramla av löparbandet vid uppvärmningen pga att tankarna var någon helt annanstans :P 
Efter gymmet då: Källsortering, pantning av burkar, veckohandlat, lagat 4 st matlåder, diskat, skurat golvet och nu soffläge! Pust! Blev en riktigt lång dag idag... 
 
Bjuder dagen till ära på en väldigt fin låt skriven av Åsa Jinder:
 
Tänk om mänskor kunde flyga
över alla sorger alla besvär
Lätt bland molnen liksom svalor
ovan vår jord nära vår sol

Jag gör så mänskor flyger i min tanke
flyger över allt som gör henne trött
Jag tror att mänskor vill ha vackra vingar
för att flyga till varann.

Tänk om mänskor kunde älska
trots all ledsamhet och alla besvär
lätt bland molnen liksom svalor
ovan vår jord nära vår jord.

Jag gör så mänskor älskar i min tanke
glömmer allt det där som gör henne trött
Jag tror att mänskor vill ha vackra hjärtan
för att ge dem till varann.

Utlånad!

Publicerad 2012-06-25 21:25:38 i Allmänt,

Idag har jag varit utlånad till Tuna Park! Ann-Marie utlovade en lugn dag men det blev ganska mycket att göra! Kul det men lite ostdaigt i början med ny utrustning och inte hitta det man behöver. Men allt gick fint och jag hoppas alla kunder blev nöjda trots lite tekniskt strul :P Det är inte lätt när deras utrustning är 2 generationer nyare än den jag är van vid... Upptäckte till min förtjusning att jag kunde åka buss ända hem. Dock så står det inte samma tider i busskuren som på datorn dvs jag fick vänta 30 min extra! Morr! 
Har inhandlat ett nytt linne och en tröja :) Blev glasunderlägg ockås :) Hittade mycket mer fint men ska nog försöka spara lite pengar också ;) 
 
Imorgon - Tillbaka till rutinerna, ska bli skönt! 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela