Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Ledig dag!

Publicerad 2013-10-31 08:49:06 i Allmänt,

Igår var det äntligen dags att vara ledig! Nu jobbar jag sex dagar till och sen drar jag ut på mitt stora äventyr :)
Igår tog jag lite sovmorgon, fixade lite hemma och åkte sedan till Nyköping! Hade spadag med min mor och käkade middag med min far :) Var en riktigt bra dag och att få lite massage var inte helt fel!

Bubbelpoolen var inte fel den häller ;)

I tisdags bjöd jag min kille på middag :) Jag lagade pumpa och potatis i ugnen med pannbiffar! Jag har aldrig lagat pumpa förut och det blev riktigt gott :)Ojoj

Publicerad 2013-10-29 18:44:32 i Allmänt,

Strax efter att jag hade bloggat lästa jag på FB att min kollega skulle vabba idag... Så var stressad innan jag kom till jobbet! Ont om folk och nästan fullbokat är ingen bra kombo! Men det gick, fast det var inte mer än så... Förmiddagen vad KAOS och jag fick typ lunch 13,50. Eftermiddagen lite lugnare och jag tror jag hunnit rett ut det nödvändigaste...

Jag kunde sluta kl 18 iallafall och ska nu ha en kväll med uppackning och god mat :) Imorgon är jag ledig! Det ska bli såååå skönt!

Myskväll?

Publicerad 2013-10-29 09:26:07 i Allmänt,

Igår efter en lång dag på jobbet, min åttonde i rad så skulle jag och min kille ha en lugn kväll! Men det tog en timme att ta sig mellan Upplands-Väsby och Rotebro dvs en station och sen skulle det gå ersättningsbussar men allt var KAOS! Inga bussar, massa folk och ingen information! Så jag ruttnade och tog en taxi! För SL har en resegaranti som man ej ska glömma! Man får ersättning om man kommer mer än 20 min sent, jag var en timme och en kvart sen! Och ersättning upp till 800 kr så därför åkte jag taxi mellan Rotebro och mitt hem för 792 kr! Nu hoppas jag bara på att det de skriver gäller!

När jag väl kom hem så stod maten och puttrade på spisen, lägenheten var städad och det var levande ljus tända :) Så det blev tillslut en mysig kväll! Även om jag var för trött för efterrätt och stupade i säng... Den får vi äta ikväll istället ;)

Nu min nionde jobbdag av nio möjliga i sträck - Imorgon är jag ledig :) Idag ska bli en kul dag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela