Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

What can I say

Publicerad 2009-09-30 17:40:20 i Allmänt,

Idag var det en bra dag, om man bortser från den mer eller mindre konstanta huvudvärken... Fast det var en lång dag i skolan och nu borde jag ta tag i läsningen till examensarbetet om tidsplanen ska hållas!

Igår var en spännande dag ;) Jag var och fikade i fyra timmar och jag har fått VG på statestik och vetenskaps kursen :D Och så provade jag diverse linser med mindre bra resultat, men det tar sig! Snart så är jag ne bra optiker!

En bit av en favoritlåt:

What can I say, What can I do
This is who I am and I am hurting you
What can I say, what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you


Dead by April - What can I say
 

Helgen

Publicerad 2009-09-28 14:24:06 i Allmänt,

Efter att ha planerat upp alla timmar i helgen så är det nu måndag och lite ledig tid :)

En glad överraskning var att jag jobbade med Kalle i helgen men jag och kassaapparaten hade våran lilla fajth som vi har varje gång jag jobbar i Liljeholmen... Dock så kom jag försent på grund av Lidingölopet (hela ön stannar tydligen av då det är Lidingölopp..)

Efter jobbet så åkte jag direkt till Lidingöloppet och tittade på alla tokar som sprang! Jag kan fortfarande inte förstå varför man betalar för att springa 3 mil, men det kanske bara är jag? Men Robbin, Albin, Hellmark, Daniel och Mange vad riktigt duktiga!

Robbin stannade sen kvar här och vi var på bio - Flickan som lekte med elden! Den var helt okej och jag kan lova att jag aldrig har blivit så rädd tidigare då jag har tittat på film! Robbin kan intyga att jag lättade från biostolen (och jag tror att jag till och med skrek) ;P

I söndags så var det en låång och skön sovmorgon. När Robbin hade åkte hem så var jag och fikade med Anders! Det var trevligt :) Därefter bar det av till scouterna och vi planerade våran resa! - Spanien, Barcelona och Girona!? Snart gör vi ett besök igen!
Jag ska gyckla ikväll :D Jag ska gyckla ikväll :D

Trött men bra!

Publicerad 2009-09-25 22:16:30 i Allmänt,

Den här veckan har gått lika snabbt som förra och varit lika rolig :)
Jag har lycksta fått i mig lite mat för kvällen nu då jag nyss kom hem från MFs pub :) Det var faktiskt väldigt kul att jobba i baren även fast jag var väldigt trött när jag åkte dit! Så nu har jag blandat drinkar och sålt öl!

Vissa saker har gjort mig lite fundersam denna vecka... Mer fundersam än på väldigt länge, men jag kanske inte behöver ha svar på allt?

Nästa vecka hoppas jag ska bli lite lugnare! Men innan nästa vecka kommer så ska jag uppleva helgen som jag har planerat upp varenda timme på :S Men det ska bli kul :D

Puss och Kram Trevlig helgMums, drinkar :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela