Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Praktik

Publicerad 2009-04-28 21:35:33 i Allmänt,

Nu var det dags för praktik på Nybergs Optik Synsam i Nyköping! Ett mycket trevligt ställe att tillbringa 2 veckor på :)
Första dagen gick jättebra, och jag fick till och med göra 1 undersökning själv!
Idag flöt det på bra och det var ett lagom tempo efter gårdagens kaos! Min handledare har nämligen varit sjukskriven ett tag (läs min far) och han var tillbaka idag igen, dock inte i full fart. Men det hela har gått bra :)

Det är så skönt att vara här hemma! Jag har gått långa prumenader på kvällarna i min egna lilla värld och bara njutit av landet och naturen :) Jag slipper alla bliar och folk som finns i stan :D

Och min bortsprugna katt har som tur är sprungit hem igen så nu är livet frid och fröjd!

Hänt sen sist?

Publicerad 2009-04-26 20:06:02 i Allmänt,

  • En massa kul saker har hänt sen sista jag skrev och för tillfället är jag hemhemma!
  • Jag har lärt mig lite om hur man tillpassar linser på någon. Det var spännande och svårt! Och det är något helt nytt och outforskat för min del... Så nu ska det beställas linser och öva!
  • Jag har varit på en internationell pubkväll på skolan som var jättebra! Asgod mat var det och vin! Och så blev det en matlåda av det hela också ;)
  • Jag har planerat maten till EB förträffen med Robbin :D Det kommer bli så himla bra och kul!
  • Jag har träffat Simon :D  Vi har tittat på film och myst!
  • Jag har träffat en kille att spontanprata med på tåget hem som uppenbarligen inte fattade att jag inte ville prata när jag lästa min tidning. Så jag fick snällt sluta läsa min tidning och prata med honom hela vägen... Och jag undrar: När man vill se något annat en bara 1 stad i sitt liv... Varför flyttar man då från Örebro till Vingåker?? *Mysterium*
  • Och jag har pysslat lite... :)
  • Jag har åkt hemhem för att vara på praktik och livet på landet är ju faktiskt att föredra :) Jag har kört hö, kelat med djuren och gått en lång prumenad i naturen! (sånt där som jag gillar att göra.) Sen att det är lite långtråkigt här är en helt annan sak...
  • Jag har pojat idag :D Det var alldelless förlängesen och grymt kul!
  • Och snart blir det nya tapeter i lägenheten :) *Underbart* Jag slipper de fula "snödropparna" i köket :)

Ordning och reda

Publicerad 2009-04-20 22:26:34 i Allmänt,

Idag så gjorde vi även ett personlighetstest i skolan, det var intressant! Jag är en grön person men även röd och gul.
Så jag gillar att ha ordning och reda och vill ha en planering. Men jag bryr mig även mycket om folk och tar dagen lite som den kommer :)

Jag tycker det hela stämmer ganska så bra in på mig!

Och dagens orosmoment är även nerlagt med förklaringen "Bara en dålig dag"! Så nu är jag mycket glad igen! (Jag gillar den fins slutsatsen jag har dragit av det hela, den gröna tänkaren som måste ha ordning på allt...)

Puss och godnatt - nu får telefonen ringa snart så att jag får sova sen!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela