Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Semester

Publicerad 2013-06-25 23:21:22 i Allmänt,

Just det, jag har semester och därför inte skrivit så mycket här... Några ljuva dagar på landet har passerat och imorgon bär det av mot nya äventyr :)


På återseende!

Inte som tänkt

Publicerad 2013-06-22 09:35:27 i Allmänt,

Ibland blir det ju inte riktigt som man tänkt eller hoppats på... Men för det mesta så blir det ju väldigt bra ändå :) Tanken var att vi skulle få en mysig midsommar tillsammans och sen åka hem till landet. Ja nu sitter jag är på tåget själv och hoppas på att du kommer senare. För det viktigaste är ju ändå att du mår bra!

Tack Emma och Philip för ett fantastiskt midsommarfirande igår :) God mat, trevligt lusthus, fotboll, brännboll och studsmatta! Dethär med att springa när man druckit alkohol är ju alltid spännande, men oj vad kul vi hade :)Nu ska jag bege mig mot Flen och hemhemma! Ska bli väldigt skönt att få ha semester på landet :) Dock så undrar jag varför jag alltid ska upp tidigt dagen efter kvällen före? Men men, nya äventyr väntar ;)

Degraderad

Publicerad 2013-06-19 23:29:25 i Allmänt,

Men ack så lycklig ;) Är numera säljare på jobbet! Känns faktiskt riktigt kul! Nu kan jag nästan styra och ställa lite som jag vill...Emma, tack för en fantastisk kväll på Grönan! Jag dansar fortfarande i huvudet fast att jag sitter på pendeln... Och två karuseller hanns med också :)

Mycket bra konsert idag och fler lär det bli! Jag lever lite på ett lyckorus och efter imorgon har jag dessutom semester!!!

Kärlek Lust Tro Drömmar

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela